Facebook Pixel
Supreme

Jean Paul Myne B-JU Blooming Supreme

Filters
×
Prijs
20 21
20 21

1 product

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Jean Paul Myne B-JU Supreme Leave-in 150ml
  € 24,95 Morgen in huis

1 product

Jean Paul Myne B-JU Supreme

Jean Paul Myne is een synoniem voor 100% in Italië gemaakt kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. Jean Paul Myne heeft zorg voor de gezondheid van het haar, de mensen en de planeet. Jean Paul Myne is een prachtig professioneel merk dat gericht is op het op de markt brengen van goede kwaliteit producten. Deze kwaliteit vind je dan ook terug in de producten.

Met de verzorgingsproducten van Jean Paul Myne B-JU is de haarroutine die als juweel geldt voor het haar. Gebruik eenvoudig de producten of combineer deze met elkaar. Voor effectiviteit en high-end presentaties. B-JU is geschikt om alle haartypes te reconstrueren. Na gebruik wordt het haar direct sterker, vitaler en stralender.

De B-JU Supreme bestaat uit één leave-in product die je dient te combineren met één van de andere lijnen van B-JU om het resultaat te maximaliseren. Creëer een ongekende glans, terwijl het haar gehydrateerd wordt en beschermt tegen de hitte van jouw styling tools. Met welke sublijn van de Jean Paul Myne B-JU combineer jij de leave-in spray?

Shop nu snel jouw favoriete favoriete producten op Kapperskorting.com!!!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina