Alle prijzen zijn exclusief BTW

Jaguar

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 77 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 77 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Jaguar

 

Jaguar is niet meer weg te denken in de kappersbranche. Denk je aan Jaguar, dan denk je al snel aan scharen. Het merk heeft een breed assortiment aan verschillende soorten knipscharen, effileerscharen en coupescharen. Alle scharen van Jaguar worden volgens strenge kwaliteitsmaatstaven geproduceerd, want de schaar is één van de belangrijkste tools van een kapper. Ook populair van Jaguar zijn het JT1 en JT2 klapmes.  

 

Jaguar scharen

Jaguar scharen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Een populaire coupe schaar is de Jaguar Pre Style Ergo Coupe Schaar 5,5". De 28 microtanden helpen je bij de finishingtouch. De coupe schaar zorgt voor uitdunning van het haar en is erg vriendelijk in gebruik.


Jaguar Effileerschaar CJ 40 Plus 5.5" is een schaar met 40 effileertanden. Met de fijnst mogelijke prismatanding zorg je voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit. Ben je op zoek naar een effileerschaar met een mooi design of zoek je iets anders dan de CJ 40 plus? Klik hier om naar de andere effileerscharen te gaan.


Knipscharen zijn niet te missen in het kappersvak. Jaguar heeft een ruim assortiment met verschillende kleuren en maten knipscharen. Klassieke of ergonomische designs, scharen voor links- of rechtshandigen en het aantal inches, je kan het zelf kiezen. Populair is de Knipschaar Diamond E Ceramic Fushion 5.5". De schaar met extreem lange levensduur heeft een mat zwarte, harde titaniumcoating voor een buitengewoon aangename snit. Het offset design zorgt voor een ergonomischegreep en ontspannenwerkwijze.  

 

Klapmessen

Klapmessen van het merk zijn erg populair, zeker de JT1 en JT2 klapmessen. Het JT1 klapmes werkt zeer aangenaam en is een echt musthave! Ga voor een topafwerking en creëer mooie contouren bij stoere korte kapsels. Het JT2 klapmes (incl. 10 mesjes) is zeer geliefd door kappers, barbers en barbieren. De authentieke haarshaper heeft een symmetrisch handvat en door de messenhouder zijn de mesjes simpel en veilig te vervangen. Losse mesjes zijn ook verkrijgbaar. Klik hier om naar de mesjes te gaan.  

 

Bestel bij Kapperskorting.com!

Bestel jouw scharen, mesjes, accessoires, kammen en andere tools met een leuke korting bij Kapperskorting.com. Geniet van snelle levering! Bestel je op werkdagen nog voor 22:00, dan ontvang je jouw producten de volgende dag al in huis!

 

Wil je nooit meer iets missen van onze acties, nieuwe producten en altijd op de hoogte blijven van de meest actuele hair & beauty trends? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.