Alle prijzen zijn exclusief BTW

Krultangen

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

22 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

22 artikel(en)

ISO Beauty krultangen voor prachtige krullen!

 

ISO Beauty krultangen gebruik je wanneer je gaat voor prachtige krullen! Kies je voor een zwarte, een roze of eentje met een zebra print? En ga je voor een 19mm, een 32 mm of kies je voor een 25-18mm krultang? Bekijk ons aanbod en kies de krultang die bij jou past!  

 

ISO Beauty Twister

 

ISO Beauty Twisters zijn krultangen van verschillende diktes, lengets en stijlen! Op Kapperskorting.com bieden wij de volgende maten aan:  

 

  • 19 millimeter
  • 25 millimeter
  • 32 millimeter
  • 9-25 millimeter
  • 18-9 millimeter
  • 25-18 millimeter
 

De krultangen zijn allemaal zonder klem. Gelukkig hoef jij je geen zorgen te maken dat je handen verbranden bij het draaien van je haar om de staaf! Bij de krultangen zonder klem wordt een hittebestendige handschoen meegeleverd. Zo kan jij veilig je haar krullen zonder dat je vingers verbranden!  

 

ISO Beauty Digitaal

 

ISO Beauty Digitaal zwart is ideaal als je er maar niet over uit kan komen welke dikte je wilt hebben. De krultang heeft drie verwisselbare opzetstukken van verschillende diktes. Zo kan je kiezen voor een opzetstuk van 19mm, 25mm of 32 mm. Gebruik die ene maat die jij op dat moment wilt creëren in je haar, of ga voor drie verschillende maten in je coupe en creëer een prachtige krulnuance!  

 

ISO Beauty Full Set

 

ISO Beauty Full Set is een pakket samengesteld met verschillende tools om je haar te verzorgen en te stylen. In een pakket zit een stijltang, een twister krultang en een föhn met een diffuser. De stijltang is geschikt voor ieder haartype door de keramische platen. De föhn is zeer krachtig en heeft twee standen. De bijpassende diffuser zorgt voor haar dat gelijkmatig droog wordt gemaakt!  

De Full Set is verkrijgbaar in het zwart, rozeen zebra.  

 

Kijk voor andere toolseens verder op Kapperskorting.com! Bij het gebruik van een hittetool raden wij aan altijd een Heat Protector te gebruiken! Klik hier om naar de pagina met hittebescherming te gaan.    

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.