Facebook Pixel
SLIM

Invisibobble Sprunchie SLIM

Filters
×
Prijs
7 9
7 9

3 product(en)

3 product(en)

Invisibobble Sprunchie SLIM

Ben jij ook zo’n fan van de Invisibobble Sprunchie en wil jij wel een keer iets anders? Dan is de Invisibobble Sprunchie SLIM helemaal iets voor jou! De Sprunchie SLIM is een kleinere, smallere variant van de Invisibobble Sprunchie.

De beroemde scrunchie was in de jaren 80 ontzettend populair. Bekende sterren als Madonna en Demi Moore werden regelmatig gespot met dit opvallende haarelastiek. Met de Invisibobble Sprunchie is deze trend weer helemaal terug!

Het voordeel van de Sprunchie SLIM is dat er een heerlijk Invisibobble SLIM elastiek verstopt zit onder het stofje. Dat betekent dat deze trendy Sprunchie alle voordelen heeft van de Invisibobble haarelastieken!

Het haarelastiek laat geen rare knik achter in het haar, bevat geen ijzer zodat het haar niet beschadigd en geeft geen vervelende spanning aan het haar waardoor hoofdpijn kan ontstaan.

Waar wacht je nog op? Deze Invisibobble Sprunchie SLIM is de ultieme eye-catcher voor in het haar.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina