Indola Profession PCC

Filter resultaten
Diverse kleuren
Indola Profession PCC 60ml
54%
(€ 8,71   incl. btw)
Morgen in huis
Diverse kleuren
Indola Crea-Mix 60ml
54%
(€ 8,71   incl. btw)
Morgen in huis
Diverse kleuren
Indola Crea-Bold 100ml
10%
(€ 20,64   incl. btw)
Morgen in huis

Indola PCC haarkleuring

Met de haarkleuring van Indola PCC voorzie je het haar niet alleen van een prachtige kleur, maar ook van een intensieve verzorging. Deze permanente haarverf is verrijkt met verzorgende ingrediënten die diep in het haar trekken. De uitwendige haarstructuur wordt verbeterd. De haarverf bevat een professionele kleur technologie die het haar voorziet van een mooie glans. Na gebruik zorgt de kleuring ook voor voeding van het haar. Het resultaat zal dan ook gezond en gekleurd haar zijn!

PCC Red & Fashion - Urban Reds

Een levendige collectie van rood-, violet-, koper- en intense chocoladetinten met PCC Urban Reds. Het geeft het haar een krachtige, stralende en draagbare rode tint. De haarverf bevat krachtige rode pigmenten waardoor het haar een buitengewoon levendige kleur krijgt. Perfect kleurbehoud en tot 70% grijsdekking. 

PCC Intense Coverage - Ageless 

PCC Intense Coverage is speciaal gemaakt voor superieure dekking van 100% wit haar. Voorzie je het haar niet alleen van een levendige kleur, maar wordt het haar daarnaast ook gevoed. De haarverf bevat geconcentreerde micropigmenten die zorgen voor een intense kleur. De Indola PCC Ageless haarverf is verkrijgbaar in 8 verschillende tinten en heeft een 100% grijsdekking!

PCC Natural & Essentials - Cool Hues

Indola PCC Cool Hues is een exclusieve collectie van 4 smokey tinten die voor prachtige iriserende resultaten zorgen. Koele haartinten zijn ontzettend trendy en modieus! Dit blijkt onder andere door de hoge vraag in de salons. Indola PCC Cool Hues zijn geïnspireerd door natuurlijke, koele aardetinten en de behoefte om terug te keren naar onze roots. De exclusieve collectie van 4 tinten benadrukken de dimensie van het haar en sluiten perfect aan bij veel huidskleuren. Prachtig assortiment van natuurlijke tinten met tot 100% wit haar dekking!

Ontdek Indola

Wil je Indola haarproducten kopen? Dat kan veilig en online op Haibu Indola is een jong, innovatief en fris merk met een breed scala aan professionele haarproducten. Als je wilt gaan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding dan is Indola het merk om in te kopen. Kies uit professionele haarverzorging, haarstyling, omvorming of haarkleuring. Het merk is gespecialiseerd in het produceren van haarproducten speciaal voor professionele kappers. Maar ook consumenten zijn erg tevreden over het haarmerk.