Selecteer een verlanglijst
Pompen

Goldwell Pompen

Filters
×
Prijs
3 4
3 4

1 product

Tonen als Grid Lijst
 1. Voeg toe aan verlanglijst
  23% korting
  Goldwell Pomp Dualsenses 450ml
  Goldwell Pomp Dualsenses 450ml
  € 4,52 € 5,47 € 3,50 € 4,24
  € 4,24 Morgen in huis

1 product

Tonen als Grid Lijst

Goldwel Pompen

Goldwell is een van onze meest exclusieve en geliefde kappersmerken die jouw professionele behoeften kent en je helpt deze te verwezenlijken! Dit exclusieve topmerk levert haarproducten aan kappers en consumenten over de hele wereld en is bij Kapperskorting.com verkrijgbaar!

Ben je op zoek naar een handige wijze van het gebruiken van een grootverpakking shampoo of conditioner van Goldwell? Speciaal voor deze grote flessen heeft het kappersmerk Goldwell een handige pomp in het assortiment.

Met deze pomp werk je kostenbesparend en efficiënt, je gebruikt nooit teveel. Haal eenvoudig de juiste hoeveelheid uit de grootverpakking.

Handig om te weten is dat de pomp er op kan blijven zitten tot dat de fles leeg is. Je hoeft de fles niet iedere dag af te sluiten van de huidige dop. Is de fles leeg? Geen probleem, de dispenser gebruik je gewoon voor de nieuwe fles. Bestel ze per stuk Kapperskorting.com.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina