Selecteer een verlanglijst
Oxycur Platin

Goldwell Oxycur Platin

Filters
×
Prijs
29 30
29 30

1 product

Tonen als Grid Lijst
 1. Voeg toe aan verlanglijst
  33% korting
  Goldwell Oxycur Platin Dust Free 500 gr
  Goldwell Oxycur Platin Dust Free 500 gr
  € 44,25 € 53,54 € 29,74 € 35,99
  € 35,99 Morgen in huis

1 product

Tonen als Grid Lijst

Goldwell Oxycur Platin

 

Op zoek naar de producten van Goldwell Oxycur Platin? Bestel bijvoorbeeld de Dust Free 500gr, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. We maken het je online graag gemakkelijk, met ons uitgebreide assortiment.

Gemakkelijk en voordelig, want je kunt goedkoop gebruik maken van de Goldwell Oxycur Platin. Zelfs buiten de aanbiedingen en kortingen om, zodat je daarvoor nooit meer teveel hoeft te betalen. Heel eenvoudig en bovendien voordelig, net als voor de andere producten van Goldwell en de andere merken voor kappers.

Bekijk online de Goldwell Oxycur Platin producten, net als die van Goldwell Silklift. We zorgen er daarmee graag voor dat je nooit meer mis hoeft te grijpen, omdat je alles achter de hand hebt. En bestel je voor minimaal €30? Dankzij de gratis verzending die we je aanbieden hoef je je ook over de verzendkosten geen zorgen te maken.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina