Goldwell haarverf

Filter resultaten
Goldwell Pomp voor reinigingsfles 1 St.
(€ 7,53   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen

Goldwell haarverf voor een mooi resultaat!

Goldwell haarkleuring gebruik je wanneer je de mooiste kleurresultaten wilt bereiken! Ga voor briljante permanente kleuren, geweldige blonde resultaten of ga voor een subtiele tijdelijke kleuring. Met een haarkleur van Goldwell zal je haarkleur weer gaan stralen!

Goldwell Colorance

Goldwell Colorance laat je haar er gezonder, mooier en glanzender uitzien! Met de demi-permanente haarkleuring raakt je haar minder snel beschadigd en zorgt het dus voor dit gezondere, mooie en glanzende haar. De colorance lijn is verrijkt met Intralipid, deze beschermt het haar en repareert de haarstructuur. De Colorance haarkleuring is een niet permanente haarkleur die wel zorgt voor een intensieve en langdurige kleur.

Goldwell Topchic

Goldwell Topchic bereikt intelligente kleuren voor uitzonderlijke schoonheid. De permanente kleuren van Topchic geven een mooi, fris, levendig en intensief kleurresultaat! De kleuring biedt perfect bereik en dankzij het Dye Penetration System en het Reflects3 System heb je altijd 100% grijsdekking. In combinatie met de ontwikkellotion bereik je de mooiste permanente haarkleuringen.

Accessoires en kleurboeken

Goldwell heeft natuurlijk ook accessoires en kleurboeken in het kleurassortiment. Denk hierbij aan kleurboeken en pompen. Maak ook kennis met het Goldwell Kleur Doseersysteem. Dit doseersysteem van Goldwell is ideaal voor het afmeten van haarkleuring van Goldwell. In deze kom meng je gemakkelijk de kleuring met de developer en kun je precies de hoeveelheid afmeten.

Goldwell verzorging

Goldwell haarverzorging bevat verschillende professionele verzorgingsproducten die jouw service compleet maken. Met deze producten bereik je verbluffende resultaten, waardoor je klanten weer van hun haar gaan houden. Gezond, glanzend haar is de beste reclame en met de haarverzorgingsproducten van Goldwell krijg je dit voor elkaar! Voor ieder haartype bestaat dé juiste verzorging om je haar in een goede conditie te houden.

Goldwell haarverzorging biedt drie veelzijdige productlijnen waaronder: Dualsenses, Kerasilk en Elixir. Elke lijn heeft zijn eigen specialiteit en kracht. Ontdek de verschillende range aan producten op Haibu!

Goldwell Styling & Finishing

Met de stylingproducten van Goldwell breng je jouw kapsel en kleur tot leven! We willen allemaal natuurlijk luxueus verzorgd haar dat goed in model blijft zitten en dit krijg je met de styling en finishingproducten van Goldwell zeker voor elkaar! Je hebt voor iedere stylingbehoefte, van natuurlijk tot grenzeloze styling, de juiste producten. Of je nou voor flexibele versteviging, lange houdbaarheid of juist voor haar dat natuurlijk aanvoelt gaat, Goldwell heeft voor ieder wat wils!