Facebook Pixel
Pure

Glynt Pure

Filters
×
Prijs
8 9
8 9

1 product

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Glynt PURE Shampoo 50gr
  Glynt PURE Shampoo 50gr
  € 9,42 € 11,40 € 8,95 € 10,83
  € 10,83 Leverbaar op 17-01-2022

1 product

GLYNT Pure

Wie haar wil verzorgen en gezond wil houden, moet weten wat het haar nodig heeft. Glynt recepturen worden in Zwitserland onderzocht en ontwikkeld. De lijnen werden met behulp van kappers en voor kappers ontwikkeld. Producten die voldoen aan de hoge eisen van kappers, voldoen ook aan de behoeften van de veeleisende klanten.

Met PURE is de eerste watervrije shampoo van GLYNT ontstaan. In de douche wordt het nodige water aan de shampoo toegevoegd om een crèmig schuim te vormen. De poedervorm maakt het gebruik van plastic overbodig. We hebben de poedershampoo daarom een verpakking gegeven die voor 100% uit papier bestaat. Om te zorgen dat de verpakking voldoende tegen water en vocht is beschermd, is ze voorzien van een wasachtige buitenlaag.

PURE voorkomt niet alleen plasticafval, maar zorgt ook voor een betere koolstofvoetafdruk: de hoeveelheid poeder van 60 g komt overeen met ca. 250 ml gewone vloeibare shampoo. We transporteren dus 70% minder gewicht en besparen daardoor evenveel energie.

Het verlangen naar een duurzamere levenswijze heeft in vele domeinen geleid tot een andere benadering. Klimaatverandering en milieuthema’s zoals de vervuiling van de wereldzeeën worden door velen gezien als topprioriteiten. Een mogelijke manier om ecologisch verantwoord te handelen, is zo weinig mogelijk plastic te gebruiken. GLYNT is voor de ontwikkeling van een nieuwe shampoo afgestapt van de bestaande gewoonten en hebben ons beperkt tot de essentie. Dit heeft geleid tot PURE – een shampoo in poedervorm, waarbij geen water wordt gebruikt en die dus in een papieren verpakking kan worden aangeboden. PURE kan worden gezien als de eerste stap naar een wereld zonder plastic.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina