Foamie

Filter resultaten
Foamie Body Butter + Body Bar Shake Your Coconuts 80gr
5%
(€ 10,36   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Bestseller Gift Set
(€ 8,95   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Conditioner Bar Aloe You Vera Much 45gr
(€ 5,95   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Conditioner Bar Hibiskiss 45gr
(€ 5,95   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Conditioner Bar Shake Your Coconuts 45gr
(€ 5,95   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Shampoo Bar Aloe You Vera Much  80gr
(€ 5,95   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Shampoo Bar Hibiskiss  80gr
(€ 5,95   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Body Bar Oat to be Smooth  80gr
(€ 4,95   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Conditioner Bar You're Adorabowl  80gr
(€ 5,95   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Body Bar More Than a Peeling 80gr
(€ 4,95   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Body Bar Shake Your Coconuts 80gr
(€ 4,95   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie 2-in-1 Kids Turtely Cool Mango, Kokos 80gr
(€ 5,95   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Body Bar Set
(€ 9,95   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Body Bar Cherry Kiss  80gr
(€ 4,95   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Men Set
5%
(€ 9,45   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Trial Size Set
5%
(€ 9,45   incl. btw)
Morgen in huis
Droog haar pakket Foamie Bar Aloe You Vera Much
5%
(€ 11,30   incl. btw)
Morgen in huis

Foamie - de nieuwe revolutie in haarverzorging

Ontdek Foamie, het merk dat bekendstaat om zijn innovatieve producten, milieuvriendelijke benadering en efficiënte resultaten. Met een unieke oorsprong, onderscheidende kenmerken en een breed scala aan producten, heeft Foamie alles wat je nodig hebt om je klanten te voorzien van gezond en stralend haar. Duik in de wereld van Foamie en ervaar de toekomst van haarverzorging!

De oorsprong van Foamie - geweldige haarverzorging op een duurzame manier

Foamie is ontstaan uit de behoefte aan een nieuwe benadering van haarverzorging, een die zowel effectief als milieuvriendelijk is. Het merk is opgericht door een team van gepassioneerde professionals die geloven in de kracht van innovatie en duurzaamheid. Foamie streeft ernaar om de wereld van haarverzorging te transformeren door hoogwaardige producten te bieden die zacht zijn voor het haar én voor het milieu.

Belangrijke kenmerken die Foamie uniek maken

Foamie onderscheidt zich door enkele belangrijke kenmerken die perfect aansluiten bij de behoeften van de professionele kapper. Allereerst zijn alle producten van Foamie dermatologisch getest en pH-gebalanceerd, waardoor ze geschikt zijn voor alle haartypes, inclusief gevoelig haar en een gevoelige hoofdhuid. Het merk gebruikt hoogwaardige ingrediënten zoals natuurlijke oliën en extracten om het haar te voeden, te hydrateren en te beschermen.

Een ander opvallend kenmerk van Foamie is het gebruik van innovatieve solid care-technologie. Elk product van Foamie is ontworpen in de vorm van een compacte, handzame bar. Deze bars zijn vrij van plastic en verpakkingsafval, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor zowel het haar als het milieu. De bars zijn gemakkelijk te gebruiken en gaan lang mee, wat zorgt voor een efficiënte en economische haarverzorgingsoplossing.

Ontdek de diverse producten van Foamie

Foamie biedt een breed scala aan producten die voldoen aan de specifieke behoeften van professionele kappers en hun klanten. Laten we enkele van de meest populaire productlijnen van Foamie verkennen:

Shampoo Bars: De shampoo bars van Foamie zijn speciaal ontwikkeld om het haar zacht en grondig te reinigen, zonder het uit te drogen. Met verschillende varianten, zoals hydraterend, volume verhogend en anti-roos, is er voor elk haartype en -behoeften een geschikte shampoo bar beschikbaar.

Conditioner Bars: De conditioner bars van Foamie bieden diepe hydratatie en voeding voor het haar, waardoor het zijdezacht en glad wordt. De bars zijn gemakkelijk aan te brengen en spoelen grondig uit, zonder een zwaar of vettig gevoel achter te laten.

Body Bars en Face Bars: Foamie gaat verder dan alleen haarverzorging en biedt ook body en face bars die zorgen voor een zachte en frisse huid. Met verschillende geuren en formules, zoals hydraterend en exfoliërend, kunnen je klanten genieten van een volledige verzorgingservaring.

Maximaliseer de haarverzorging met Foamie

Foamie is de toekomst van haarverzorging, waar effectiviteit, duurzaamheid en innovatie samenkomen. Bij Haibu begrijpen we de kracht van Foamie en hebben we een uitgebreid assortiment Foamie-producten om aan al je haar- en huidverzorgingsbehoeften te voldoen.

Bestel vandaag nog je favoriete Foamie-producten bij Haibu en ontdek waarom dit merk de nieuwe standaard is voor professionele kappers die streven naar kwaliteit, duurzaamheid en uitmuntendheid in hun vak. Laat klanten genieten van gezond haar en een stralende huid met de innovatieve en milieuvriendelijke producten van Foamie.