Selecteer een verlanglijst
Fejic

Fejic

Geen producten gevonden binnen de selectie.

Professionele Fejic kammen kopen

Als professionele kapper heb je kammen nodig van goede kwaliteit. Je gebruikt ze namelijk iedere dag. Denk hierbij aan een puntkam, knipkam en dameskam. De Fejic kammen worden aanbevolen door meerdere professionals. Waarom? De kammen zijn gemaakt van Carbon. Dit is een materiaal dat bekend staat om zijn goede en stevige kwaliteit. Daarnaast zijn ze licht in gewicht, antistatische en bestand tegen chemische behandelingen. Dus ben jij op zoek naar professionele kam? Van de Fejic kammen krijg je nooit spijt!

Welke kam moet ik kiezen?

Kammen zijn er in heel veel soorten en maten. De meest gebruikte kammen zijn de puntkam en de knipkam. Een puntkamp is ideaal om het haar mee te verdelen. Ook kun je er heel makkelijk strakke lijnen mee trekken. Dit is vooral handig bij het stylen van lang haar. Een knipkam is een handig hulpmiddel tijdens het knippen. Daarnaast gebruik je hem ook om klitten te verwijderen. Gebruik een brede knipkam voor heren en een smalle knipkam voor dames. Fejic heeft alle varianten!

Kappersbenodigdheden kopen

Ook voor alle andere kappersbenodigdheden kun je terecht op Kapperskorting.com. Sla dus direct alles in wat je nodig hebt! En wist je al dat je bij een bestelling boven de €150,00 10% factuurkorting krijgt?

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina