Facebook Pixel
Selecteer een verlanglijst
Let op: door enorme drukte kan de bezorging of een reactie van onze klantenservice iets langer duren dan je van ons gewend bent.
No Yellow

No Yellow

1 product

Tonen als Grid Lijst
  1. Voeg toe aan verlanglijst Fanola No Yellow Incredible Foam 250ml
    € 21,78 Levertijd 2 - 6 dagen

1 product

Tonen als Grid Lijst

Fanola No Yellow

Eén van de populairste zilvershampoos van het moment, de Fanola No Yellow. Dankzij de krachtige paarse pigmenten worden warme, blonde tinten omgetoverd tot een prachtige koele tint. Ideaal voor grijs en geblondeerd haar!

 

Hoe gebruik je Fanola No Yellow?

De shampoo is gel-achtig en bevat voornamelijk paarse pigmenten. Wil jij echt een koele tint in je haar? Laat de shampoo dan wat langer intrekken. Maar wacht niet te lang, dan kan het zijn dat je een blauwige haarkleur krijgt. Laat het daarom eerst 1 tot 3 minuten intrekken.
De Fanola No Yellow is verkrijgbaar in 350 ml en 1000 ml.

 

Verzorgende producten

Doordat deze shampoo weinig voedende ingrediënten bevat, is het beter om je haar niet te vaak te wassen met deze shampoo. Gebruik daarnaast ook een verzorgende conditioner of een haarmasker. Gebruik bijvoorbeeld het Fanola No Yellow masker. Deze bevat ook paarse pigmenten maar voedt het haar daarnaast intensief. 

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina