DCM haarverf

Filter resultaten
Diverse kleuren
DCM Hair Color Cream 100ml
5%
(€ 6,84   incl. btw)
Morgen in huis
DCM Developer 20VOL 1000ml
10%
(€ 5,93   incl. btw)
Morgen in huis
Lisap Developer 30VOL 1000ml
10%
(€ 5,93   incl. btw)
Morgen in huis
DCM 10 Levels Lightening Powder 500gr
5%
(€ 20,11   incl. btw)
Morgen in huis
Lisap Developer 40VOL 1000ml
10%
(€ 5,93   incl. btw)
Morgen in huis
DCM Kleurenkaart
5%
(€ 57,48   incl. btw)
Morgen in huis
Lisap Non-Volatile Lightening Powder 500gr
5%
(€ 20,11   incl. btw)
Morgen in huis
DCM Developer 40 VOL 12%  150ml
5%
(€ 3,39   incl. btw)
Morgen in huis
DCM Cool Fresh Color Collection Kleurenkaart ECO
(€ 18,15   incl. btw)
Morgen in huis
DCM Developer 30 VOL 9%  150ml
5%
(€ 3,39   incl. btw)
Morgen in huis
DCM 10 Levels Lightening Cream 250gr
5%
(€ 20,11   incl. btw)
Morgen in huis
DCM Diapason Oxidizer 10 Vol 1000ml
10%
(€ 5,93   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen

DCM Haarkleuring: schitterende kleuren met zorg voor het haar

Als professionele kapper ben je altijd op zoek naar producten die niet alleen prachtige resultaten opleveren maar ook zorg dragen voor het haar. DCM haarkleuring loopt voorop in deze innovatie. Met een formule die een lage ammoniaconcentratie bevat, biedt DCM een haarkleuringslijn die buitengewone kleursterkte combineert met een oogverblindend resultaat, zonder het haar te beschadigen.

Uitstekende dekking en langdurige resultaten

Een van de grootste uitdagingen in de wereld van haarkleuring is het vinden van een product dat een uitstekende dekking biedt, zelfs bij grijs haar. De haarkleuringen van DCM zorgen voor een onberispelijke dekking en beloven langdurige resultaten die jouw klanten keer op keer zullen verbazen. Zeg vaarwel tegen snelle vervaging en verwelkom de rijke, levendige kleuren die DCM te bieden heeft.

Revolutionair blondeerpoeder van DCM, voor spectaculaire ontkleuring

Voor die momenten waarop je klanten verlangen naar een stralend blonde look, biedt het blondeerpoeder van DCM de oplossing. Dit niet vluchtige blauwe poeder kenmerkt zich door een sterke hechting aan het haar en heeft de kracht om tot wel 7 tonen lichter te ontkleuren. Met DCM bereik je moeiteloos de gewenste blonde tint, terwijl het haar beschermd blijft tegen beschadiging.

Kies DCM voor jouw salon

Kiezen voor DCM haarkleuring betekent kiezen voor kwaliteit, innovatie en zorg voor het haar. Als professional in de kappersbranche wil je het beste voor je klanten, en met DCM kun je hen dat bieden. Van diepe, rijke kleuren tot spectaculaire blonde tinten, DCM staat garant voor resultaten die zowel jou als je klanten zullen verbazen.

Geef je salon een voorsprong met de geavanceerde formules van DCM en laat elke kleurbehandeling een statement van schoonheid en gezondheid zijn.

Ontdek vandaag nog de haarkleuringen van DCM en ervaar hoe deze producten de manier waarop je denkt over haarkleuring zullen veranderen. Met DCM breng je niet alleen kleur in het haar van je klanten, maar ook een glans van gezondheid en welzijn.