Davines Essential Haircare

Filter resultaten

Davines Essential Haircare

De producten van Davines Essential Haircare zijn fantastische producten, geschikt voor dagelijks gebruik in het haar. De producten zitten vol natuurlijke ingrediënten, zijn rijk aan voedingsstoffen en zitten vol voordelen.

Essentiële producten

Alle producten van de Essential Haircare lijn zijn essentieel voor in jouw verzorgingsroutine! De producten bevatten mild reinigende bestanddelen die ervoor zorgen dat het haar wordt beschermd, gevoed en gehydrateerd. Dankzij deze lijn krijgt het haar volume, glans, veerkracht en gladheid.

Duurzaam en vrij van

Alle verpakkingen van de Essential Haircare lijn zijn gemaakt met enkel de minimale hoeveelheid plastic die nodig is om een product te verpakken en te beschermen. Het plastic is herbruikbaar, want het is na gebruik makkelijk herbruikbaar als voorraadbakje, sieradenbakje of een ander handig bakje.
De lijn is geproduceerd met energie uit duurzame bronnen, waardoor je altijd verantwoord bezig bent wanneer je deze producten gebruikt! Tevens bevatten de producten geen SLES, parabenen, kunstmatige kleurstoffen, siliconen, sulfaten en PEG’s. Bij de productinformatie kun je vinden waar het product vrij van is.

Alles wat je nodig hebt!

De producten geven een diep voedende en herstellende boost aan het haar. De producten van Davines Essential Haircare zijn de verzorgingsproducten die je nodig hebt!
Ontdek ook de andere lijnen van het professionele merk Davines op Haibu.