Alle prijzen zijn exclusief BTW

ClicknCurl

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

8 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

8 artikel(en)

ClicknCurl: creëer thuis de professionele look!

 

ClicknCurl is een handige twee-in-een föhnborstel en haarroller. Creëer extra body en volume in je haar met de ClicknCurl set! De sets zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ga jij voor grove krullen met een M pakket of kies je voor maatje S en creëer jij prachtige, kleinere krullen? Een set bestaat uit vijf rollers, drie klemmen en één handvat. En heb je hier nog niet genoeg aan, dan kan je de AddMe bestellen: drie extra rollers!

 

De ClicknCurl is een innotvatie föhnborstel waar je het handvat gemakkelijk vanaf kan halen zodat de borstel ook gebruikt kan worden als haarroller. Haren föhnen en rollers inrollen kan nu tegelijk!  

 

ClicknCurl full Set

 

Met Click n Curl full sets heb je alles wat je nodig hebt bij elkaar. Een set bestaat uit 5 rollers, 3 klemmen en een handvat. De sets zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren en maten:

 

 

Heb je niet genoeg aan de rollers van de Full Set of zoek je andere maten? Met de ClicknCurl - add on bestel je een aanvullende set haarrollers. Zo kan jij jouw Full Set uitbreiden met extra rollers! De Add On is verkrijgbaar in de volgende kleuren en maten:

 

 

Bestel op Kapperskorting.com!

 

Bestel jouw ClicknCurl Full Set of Add on op Kapperskorting.com en geniet van vele voordelen. Bestel je jouw set op werkdagen nog voor 22:00, dan ontvang je hem de volgende dag (indien op voorraad) al in huis! En voor orders vanaf €30,- geldt: geenverzendkosten!  

 

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste haar & beauty trends en de nieuwste acties en producten ontvangen in je mail? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!    

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.