Facebook Pixel
Selecteer een verlanglijst
SHOP | alles wat je nodig hebt voor optimale hygiëne.  Klik hier!
Hairdress

Hairdress

Geen producten gevonden binnen de selectie.

Balmain Hairdress

 

Met Balmain Hairdress extensions hoef jij niet langer te dromen van glanzend en voller haar! In een handomdraai creëer je met de HairDress van Balmain natuurlijk en vol haar. Gemakkelijk zelf aan te brengen! De Hair Dress van Balmain is gemaakt van 100% echt haar. Ook is het erg veilig voor je haar, je loopt geen risico op beschadiging!  

 

Kleuren en lengtes

 

De Balmain Hair Dress is verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en in verschillende lengtes. De HairDress is verkrijgbaar in de volgende lengtes:

 

De Hair Dress is in ontzettend veel verschillende kleuren beschikbaar. Wil je een blonde kleur? Kies dan voor de kleuren L.A., New York, Stockholm of Amsterdam. Ga je voor bruin of zelfs donkerder? Dan kun je kiezen uit de kleuren Rio, Milan, Barcelona, Sydney of Londen.  

 

Aanbrengen van een Balmain Hair Dress

 

Het aanbrengen van een Hair Dress is erg eenvoudig. In een paar simpele stappen heb je hem in je haar zitten zonder dat deze nog te zien is.

  1. Als eerste maak je om de kruin een ronde sectie. Deze zet je met een clip vast.
  2. De Hair Dress leg je met het draad rond de sectie. Zorg ervoor dat deze goed strak zit, maar dat je er geen last van hebt.
  3. Maak de sectie los en leg je losse haar over de draad van de Hair Dress. Zorg ervoor dat de Hair Dress eruit ziet als een deel van je eigen haar.
  4. Stijl je haar zoals jij het wilt! Geniet van vol haar!

 

Bestel vandaag op Kapperskorting.com!

 

Bestel je Balmain HairDress op werkdagen nog voor 23:59 en ontvang hem de volgende dag al in huis! Bij het bestellen van een HairDress betaal je geen verzendkosten! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste producten, acties en trends? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze nieuwsbrief!  

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina