Alle prijzen zijn exclusief BTW

Double Hair

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 39 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 39 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Balmain Double Hair, voor lang en volumieus haar!

 

Balmain Double Hair extensions voor lang volumineus haar. Wil je jouw haar wat langer? Of wil je meer volume in je haar? Kies dan voor de Balmain hairextensions. De extensions beschikken over 3 applicatie systemen en zijn gemaakt van 100% echt haar. En het bevestigen van de haarverlenging duurt niet lang: slechts 35 minuten! Balmain Double Hair heeft de volgende lijnen:

 

Double Hair Single Pack

 

Double Hair Single Pack Hair Extensions zijn er in verschillende bruine en blonde kleuren. De Balmain hairextensions zijn ideaal om in één handomdraai je haar een geweldig volume te geven! Wanneer je nog twijfelt of je volledig extensions wilt of als je jouw bestaande haarextensions niet wilt beschadigen zijn de Balmain Double Hair Single Pack extensions precies wat jij zoekt!  

 

Drie applicatie systemen

 

De Balmain Hairextensions kunnen op drie verschillende manieren aangebracht worden:

  • Clips: door middel van clips kan je de haarextensions elke dag makkelijk in en uit het haar clippen. De Balmain hair clips zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar.
  • Soft Rings: wil je jouw hairextensions niet elke dag opnieuw in- en uit doen en zijn de clips dus niet wat jij zoekt? Kies dan voor soft rings. Soft rings zorgen ervoor dat de extensions 6 tot 8 weken blijven zitten.
  • Bonds: een andere manier om je Balmain haarextensions 6 tot 8 weken te laten zitten is door middel van bonds. De bonds van Balmain zijn transparant van kleur en zijn in twee verschillende soorten verkrijgbaar: plusbonds en micro plusbonds.
 

Voor vragen over de Balmain hairextensions kun je altijd terecht bij onze persoonlijke klantenservice. Zij helpen jou graag met het beantwoorden van je vragen! En wil jij altijd op de hoogte blijven van nieuwe producten, nieuwe actiesen de meest actuele trends? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze nieuwsbrief!  

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.