Alle prijzen zijn exclusief BTW

Tondeuses

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

5 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

5 artikel(en)Babyliss Tondeuse


Ben je op zoek naar een duurzame, stevige tondeuse? De Babyliss Tondeuse is dan de juiste keuze voor jou. Babyliss PRO levert al jaren tondeuses van professionele hoge kwaliteit aan kappers maar ook aan de consument. De tondeuses die Babyliss aanlevert hebben een mooie prijs - kwaliteit verhouding en zijn allen draadloos te gebruiken! Bestel je jouw Babyliss Tondeuse nog voor 20:00? Indien deze voorradig is dan heb je jouw bestelling morgen nog in huis. Kapperskorting.com maakt het nog mooier! Is jouw totaalbestelling hoger dan €30 (DHL) of €50 (PostNL)? Dan betalen wij ook nog eens de verzendkosten van jouw pakket!

Op kapperskorting.com vind je 4 soorten draadloze Babyliss Tondeuses:

  • De Babyliss PRO Draadloze Tondeuze Flash:deze Babyliss tondeuse heeft tot wel 50% meer vermogen dan een traditionele tondeuse en heeft door de titanium coating een lange levensduur. Geschikt voor iedere scheerbeurt door het ergnomische design, roestvrij staal en gladde afwerking. Wordt geleverd met 8 opzetkammen, oplaad station, olie en een borsteltje!
  • De Babyliss PRO Mini Tondeuse:met deze tondeuse scheer je de nek en oor contouren zeer eenvoudig. Deze mini tondeuse ligt zeer fijn in de hand en is zeer licht. Deze tondeuse werkt op batterijen je hebt dus nooit last van een snoer. De Babyliss mini tondeuse wordt geleverd incl. 2 opzetkammen, reinigingsborstel en olie.
  • De Babyliss PRO Tondeuse RVS Draadloos: deze professionele Babyliss Tondeuse is 60min draadloos te gebruiken indien volledig opgeladen. De RVS draadloos zorgt voor een nauwkeurig resultaat. Door de 5 instelbare hoogten creëer je eenvoudig elk mogelijke coupe! Geleverd incl. draagtas, borsteltje, olie, oplaad station en 8 opzetkammen.
  • De Babyliss PRO Tondeuse RVS Draadloos met opbergkoffer: deze professionele tondeuse heeft dezelfde eigenschappen als de RVS tondeuse, echter gaat deze 40min mee indien volledig opgeladen!
Bestel de Babyliss Tondeuse met hoge korting!


De kortingen lopen hoog op voor de Babyliss Tondeuse! Op kapperskorting.com bestel je de Babyliss Tondeuse met oplopende kortingen! Wij proberen als online kappersgroothandel altijd de voordeligste te zijn als het gaan om professionele Babyliss stylingtools!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.