Alle prijzen zijn exclusief BTW

Stijltangen

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

5 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

5 artikel(en)

Babyliss PRO Stijltang

Wil je van die mooie bos krullen eens een steile gladde coupe maken? Kies dan voor een Babyliss Stijltang om je haar perfect steil te krijgen. De Babyliss stijltangen zijn professionele stylingtools die door vele kapsalons gebruikt worden om het haar van de klanten te stylen. Het mooie aan de Babyliss Stijltang is dat je hiermee én steil haar kan creëren maar ook krullen!

Babyliss Stijltang


De Babyliss stijltang is een professionele stijltangdie ook wordt gebruikt in de salon. Op kapperskorting.com vind je 2 stijltangen van het merk Babyliss. De Babyliss Stijltang is gemaakt van Nano Titanium, dit bevordert de duurzaamheid van een stijltang. Met een stijltang van het merk Babyliss geniet je dus nog langer van je professionele stylingtools. Of je nou gaat voor krullen of voor steil haar, de Babyliss Stijltang is zo ontwikkelt dat je er mee kunt krullen en mee kunt stylen! Op kapperskorting.com koop je de volgende stijltangen van Babyliss met hoge korting!:

 

Babyliss PRO Stoom Stijltang Ultrasonic - Cool Mist


De Babyliss PRO Stoom Stijltang Ultrasonic - Cool Mist is een van de meest innovatieve stijltangen op dit moment. Deze Babyliss Stijltang werkt op stoom tijdens het stylen van je haar. Door de stoom wordt je haar nóg steiler! Deze manier van stylen is veel gezonder voor je haar dan het gebruik van een 'normale' stijltang en wordt ook wel de verantwoorde manier van stylen genoemd. De koele mist zorgt direct voor fixatie en hydratatie van het haar waardoor je een schitterend glad en zacht resultaat verkrijgt!

Babyliss Stijltang met hoge korting!


Op kapperskorting.com kun je terecht voor al jouw benodigde stylingtools, zo ook de Babyliss Stijltang is hier te vinden. Wij proberen de Babyliss stiljtang zo voordelig mogelijk aan te bieden, de kortingen variëren dan zodat wij jou de beste prijs aan kunnen bieden! Bestel je bij ons nog voor 20:00? Dan heb je jouw bestelling morgen al in huis (indien voorradig). Leek jou dit al te mooi voor woorden? Bestel je de Babyliss Stijltang, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening*. (*zie voorwaarden verzending)

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.