Alle prijzen zijn exclusief BTW

Trimmers

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

3 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

3 artikel(en)

Babyliss trimmers maken het trimmen makkelijk!

 

Babyliss trimmers zijn er om het trimmen zo snel en makkelijk mogelijk te maken voor jou! Op Kapperskorting.com bieden wij een viertal trimmers van Babyliss aan:

 

 

Babyliss PRO Pen trimmer

 

De Babyliss PRO Pen trimmer is ontzettend handig om bij de plekjes te komen waar je met een normale trimmer eigenlijk niet zo goed bij kan. De penvormige trimmer komt makkelijk bij plekjes rond de neus, oren, wenkbrauwen, bikinilijn enzovoort! Ontzettend handig voor mannen én vrouwen.  

 

Babyliss PRO Travel

 

De Babyliss PRO Travel trimmer is ideaal wanneer je vaak onderweg bent maar er toch tiptop uit wilt zien! De compacte reistrimmer trimt moeiteloos je bakkebaarden, oor- en nekharen. Zelfs je baard is geen enkel probleem! De voordelen van deze compacte traveltrimmer zijn dat hij snel en functioneel trimt, een instelbare opzetkam heeft en werkt op 2 AAA-batterijen! Daarnaast hoef je niet op zoek naar reinigingsproducten voor je trimmer, want naast de trimmer zelf ontvang je er een reinigingsborstel en een olie bij!  

 

Babyliss PRO Draadloos

 

Babyliss PRO Draadloos is een trimmer met RVS Snijbladen. Deze snijbladen zijn makkelijk te verwijderen en daardoor gaat het schoonmaken van het apparaat ook erg snel en eenvoudig! Wanneer het apparaat volledig is opgeladen, kan je er wel 60 minuten draadloos mee werken. Naast het apparaat krijg je bij de bestelling ook vier verschillende opzetkammen meegeleverd!  

 

Babyliss PRO Haar en Baard

 

Babyliss PRO Haar en Baard trimt precies en eenvoudig. Het apparaat kan op 15 precieze standen worden ingesteld, ideaal voor het dagelijks bijwerken van je baard! Het draadloze apparaat heeft een geavanceerde lithium batterij, waardoor je ongelimiteerd kan scheren. Zelfs wanneer hij niet helemaal is opgeladen, levert hij nog de hoogste prestaties! 

 

Op zoek naar andere opzetkammen of snijkoppen?Klik hier om naar de pagina te gaan.

 

Bestel je Babyliss PRO op werkdagen nog voor 22:00 en ontvang hem de volgende dag al in huis!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.