Facebook Pixel
Liquid

Aromase Liquid

Filters
×
Prijs
13 25
13 25

2 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Aromase Liquid Pre-shampoo 260ml
  € 30,19
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Aromase Liquid Pre-shampoo 80ml
  Aromase Liquid Pre-shampoo 80ml
  € 13,95 € 16,88
  € 16,88

2 product(en)

Aromase Liquid

Afkomstig van natuurlijke planten zonder toevoeging van medicijnen. De producten herstellen uw hoofdhuid in zijn oorspronkelijke gezonde staat. Het verhelpt verschillende haar en hoofdhuidaandoeningen zoals: roos, psoriasis, vet haar, geurend haar, dunner wordend haar, uitvallend haar, intens droog haar, dermatitis en folliculitis. Gezond haar groeit alleen op een gezonde hoofdhuid. Geef het de verzorging en de middelen die het haar verdient!

Aromase Liquid Pre-shampoo

De Pre-Shampoo van Aromase is effectief tegen roos, psoriasis en neiging tot haaruitval. Het heeft een antibacteriële werking door jeneverbes (Juniper communis) en vitamine B3. Tevens is de Pre-shampoo geschikt voor mensen met een open wond op het hoofd.

De Aromase Liquid Pre-shampoo is goed voor de volgende hoofdhuidtypes: Vettig, neutraal, droog, Roos, Dermatitis en Psoriasis. Het toegevoegde glycyrrhetinezuurcomplex is van nature ontstekingsremmend, 5a Avocuta reguleert de talgproductie en de vitamine B5 zorgt voor versterking en veerkracht van de hoofdhuid.

Het gaat jeuk, branderigheid en irritatie van de hoofdhuid tegen. Je hoofdhuid zal weer fris en fijn aanvoelen na het gebruik van de Aromase Liquid Pre-shampoo. Het is vrij van kunstmatige kleurstoffen, chemische conserveermiddelen, siliconen, zeep en SLS.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina