Facebook Pixel
Anti-Oil

Aromase Anti-Oil

Filters
×
Verzorging
Prijs
16 40
16 40

3 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Nieuw
  Aromase Anti-Oil Essential Shampoo 400ml
  € 48,34 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Nieuw
  Aromase Anti-Oil Set 80ml+90ml
  Aromase Anti-Oil Set 80ml+90ml
  € 24,95 € 30,19
  € 30,19 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Nieuw
  Aromase Anti-Oil Essential Shampoo 90ml
  € 20,51 Morgen in huis

3 product(en)

Anti-Oil

Gezond haar groeit alleen op een gezonde hoofdhuid. AROMASE staat erop de gezondheid van uw hoofdhuid te bewaken! Ze lossen de hoofdhuidproblemen van mensen op en verbeteren de routine voor een betere hoofdhuidverzorging. Het is de visie en missie van AROMASE om mensen te helpen met hoofdhuidproblemen. Verzorg en verfris het haar met AROMASE, ontdek het merk op Kapperskorting.com!

Speciaal voor de vettige hoofdhuid. Deze shampoo kan het hoofdhuidecosysteem reguleren, een vettige hoofdhuid verlichten en de hoofdhuid een onmiddellijk maar langdurig gevoel van frisheid en comfort geven. Brengt de afscheiding van hoofdhuidolie in evenwicht en verwijdert overtollige olie voorzichtig zonder het haar uit te drogen.

Ingrediënten

Houd uw hoofdhuid in een goede conditie, zeg vaarwel tegen een vettige hoofdhuid en hallo tegen glanzende lokken! Doormiddel van jeneverbes olie wordt het haar op de juiste wijze verzorgd. Jeneverbes heeft een herstellende werking. De shampoo reinigt de hoofdhuid zacht en effectief zonder het haar uit te drogen. Een dagelijkse hoofdhuidverzorging voor de vette maar gevoelige hoofdhuid. Bevat geen agressieve chemicaliën en geen parabenen.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina