Selecteer een verlanglijst
Andis

Andis

Filters
×
Prijs
64 66
64 66
Kleur

2 product(en)

Tonen als Grid Lijst
 1. Voeg toe aan verlanglijst
  21% korting
  Andis Clipper Fade Tondeuse Goud
  Andis Clipper Fade Tondeuse Goud
  € 82,00 € 99,22 € 64,42 € 77,95
  € 77,95 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  20% korting
  Andis Clipper Pro Tondeuse Rood
  Andis Clipper Pro Tondeuse Rood
  € 82,00 € 99,22 € 65,27 € 78,98
  € 78,98 Morgen in huis

2 product(en)

Tonen als Grid Lijst

Andis

Andis is al meer dan 90 jaar de aangewezen partner voor de professionele barber, kapper en stylist! De producten van Andis zijn van de hoogste kwaliteit. De tondeuses zijn de best snijdende en soepel draaiende tondeuses. Ben jij opzoek naar een veelzijdige tondeuse, verwisselbare snijbladen, instelbare snijlengtes of de vrijheid van een draadloze tondeuse? Andis heeft altijd een perfect passende oplossing voor jou!

Andis tondeuses

Opzoek naar een draadloze tondeuse? Dan heeft Andis een aantal tondeuses die perfect aansluiten op jouw wens. De Andis T-Outliner US Iconic trimmer Li-ion cordless is een draadloze tondeuse met een krachtige motor. Een bijkomend voordeel is dat je deze trimmer met óf zonder draad kan gebruiken. De Andis Clipper Fade Tondeuse Goud heeft een ultra glad en dun snijblad en uitgebalanceerd en ergonomisch design. Hierdoor is deze tondeuse uitermate geschikt voor de professional!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina