Facebook Pixel
Clarifying

Aloxxi Clarifying

Filters
×
Prijs
17 18
17 18

1 product

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  10% korting
  Aloxxi Clarifying Shampoo 300ml
  Aloxxi Clarifying Shampoo 300ml
  € 19,75 € 23,90 € 17,82 € 21,56
  € 21,56 Levertijd 2 - 6 dagen

1 product

Aloxxi Colour & Care heeft hoogwaardige en gebruiksvriendelijke styling en finishing producten. De producten van Aloxxi zijn net als de haarverzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor het geverfde haar. Aloxxi inspireert haar producten op de allernieuwste haarverzorging en kleurtechnologieën.

De Aloxxi producten gaan kleurvervaging tegen door de verschillende natuurlijke ingrediënten, zoals antioxidanten, plantaardige extracten en oliën. Alle formules van Aloxxi zijn niet op dieren getest en koosjer samengesteld. Ook zijn alle producten vrij van parabenen en gluten.

De Aloxxi Clarifying is bevat een shampoo en deze shampoo is speciaal voor het zwakke gekleurde haar. De shampoo zorgt ervoor dat het haar op een milde wijze gereinigd wordt en alle onzuiverheden verwijderd worden uit het haar. Door deze shampoo gaat het haar er na een aantal keren gebruik er weer gezond uitzien.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina