Facebook Pixel

Haibu Kleurservice - Kapperskorting.com

Een nieuw concept in het Haibu Experience Center: de kleurservice! Kleur jij je kapsel altijd zelf? Ga voor gemak en kwaliteit en laat jouw haren kleuren door een van onze professionals.

Hoe werkt de kleurservice?

De professionele adviseurs van het Haibu Experience Center kunnen jou op maat adviseren over de beste kleurkeuze. Het advies van een professional is altijd beter. De professional herkent namelijk de kwaliteit van jouw haar, en kan je daarom een gepast advies geven. Aan de hand van jouw wensen kijken ze samen met jou naar de verschillende mogelijkheden. Het advies is geheel gratis!

 

Kleuradvies, opbrengen & Wassen

Wil je jouw haar laten knippen of stylen? Of wil je een speciale techniek zoals balayage of highlights in het haar? Dan moet je bij de kapper zijn. Wij kleuren het haar alleen in één volledige kleur. De professionals in het Haibu Experience Center zijn merkonafhankelijk, werken met professionele producten en kiezen voor jouw het beste resultaat. Je hebt er beter advies en meer keuze dan bij de drogist! Je kunt vrijblijvend langskomen voor een gepast kleuradvies. Wanneer je alleen gebruik maakt van de kleurservice kun je ervoor kiezen om de kleurproducten naar huis mee te nemen en de kleuring zelf aan te brengen.

                                  

Kom langs in het Haibu Experience Center en ontvang een vrijblijvend kleuradvies!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina