Facebook Pixel
Selecteer een verlanglijst
Samen @home | Shop hier voordelig je thuis kit!

Contact & Service

Heb je vragen of opmerkingen over je bestelling of over een van onze producten?

Bel 0545 721 092 of mail naar: info@amishop.nl
- 5 dagen per week bereikbaar
- Professionele klantenservice
- Snel antwoord


Klantenservice AMI Kappers Webshop:
Parallelweg 97141 DL Groenlo
Info@amishop.nlwww.amishop.nl 
Tel: +31 545 721092
Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur

KvK-nummer: 60167939
BTW-nummer: NL 853792409B01
Bankrekening: 1795.80.868
IBAN-nummer: NL13RABO0179580868
BIC: RABO NL 2U

Verzending
Alle producten die bij de AMI Shop worden altijd gratis bezorgd bij een salon bij jou in de buurt, waar jij het kunt afhalen op een moment dat jij prettig vindt. Met ruim 100 salons in Nederland is de kans groot dat een van onze AMI salons bij jou in de buurt is gevestigd. Klik hier om te kijken waar jouw dichtstbijzijnde salon gevestigd is. 


Thuis laten bezorgen
Uiteraard kan jouw bestelling ook gewoon thuis worden bezorgd. Alle bestellingen worden bij ons verzonden met PostNL. Dit betekent dat je bestelling over het algemeen binnen 24 uur in huis hebt, nadat wij het pakketje verstuurd hebben. Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag.

Verzendkosten binnen Nederland
Bij AMI Shop geen onduidelijke verzendkosten. 
- Pakketpost standaard: € 3,94. 

Pakket niet ontvangen?
Verwacht je een pakketje maar is deze niet geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice


Ruilen & retourneren 

Ruilen
Bij AMI Shop heb je voor al je bestellingen een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk om zo snel mogelijk met onze klantenservice op te nemen om dit te melden.

Niet tevreden?
Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, dan kun je het binnen de bedenktijd retourneren. Dit kan door het pakket terug te sturen bij een postkantoor bij jou in de buurt en gebruik te maken van ons antwoordnummer. Dit nummer is telefonisch te verkrijgen. Ook actie-artikelen en artikelen uit de opruiming kun je binnen de bedenktijd retourneren.

Retourneren
AMI Shop hanteert regels voor retourneren. Mocht je de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:
1. Binnen de bedenktijd van 14 dagen wordt teruggestuurd.
2. Compleet in de originele fabrieksverpakking zit. De artikelen zijn ongebruikt en onbeschadigd gebleven. 

Geopende artikelen die niet voldoen aan het bovenstaande blijven jouw eigendom. Wij sturen deze artikelen naar je terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden. Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang: voeg altijd de retourbon bij je retour, inclusief opgave van de retourreden. 

Herroeping
Door het invullen van het formulier voor herroeping kun je gebruik maken van je herroepingsrecht. Download hier het herroepingsformulier: download.

Betaling

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. 

PayPal
PayPal is de online betaalservice waarmee in vele webwinkels makkelijk, veilig en snel kunt betalen. Met PayPal kunt u met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat uw bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de koper of verkoper. Daarnaast biedt PayPal u aankoopbescherming voor alle betalingen welke u met PayPal verricht. Op deze manier kunt u met een gerust hart online betalen. PayPal accepteert betalingen met creditcards en via bankoverschrijving. U kunt ook zonder PayPal-rekening betalen.

Hoe kunt u betalen met PayPal?
Kies uw product en selecteer PayPal als online betaalwijze in het winkelmandje Log in op uw PayPal rekening (Als u geen PayPal-rekening hebt, dan kunt u direct uw creditcardgegevens invoeren). Controleer de al ingevulde transactie gegevens zoals het verzend adres. Klik op 'betalen'. En klaar is uw online betaling! U ontvangt een bevestiging van de transactie per email.

Waarom een PayPal-rekening openen?
U hoeft uw creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen.

Aankoopbescherming
Uw online aankopen niet ontvangen of wijkt uw aankoop sterk af van de omschrijving op de website? Met de aankoopbescherming van PayPal (voorheen Kopersbescherming) zijn al uw online aankopen voor het volledige bedrag beschermd. Klik hier om meer te lezen over PayPal.

Vooruitbetalen
Vooruitbetalen betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van AMI Franchise BV. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van je bank.

- Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee;
- Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd;
- Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit je orderbevestiging;
- Na ontvangst van je betaling zullen wij je pakket versturen.

Rekeninginformatie
Bankrekening 1795.80.868
IBAN-nummer NL13 RABO 0179580868
BIC RABO NL 2U

Heb je internetbankieren bij de ING, ABN AMRO, Rabobank of SNS Bank?
Overweeg dan iDEAL, een eveneens gratis betaalmethode waarbij je óók betaalt via je vertrouwde internetbankier-software. Bij iDEAL weten we echter direct of de betaling is goedgekeurd. Je bestelling wordt daarom direct verstuurd, mits deze voor 15.00 uur geplaatst en voorradig is.

Rembours
Bestellen en bezorgen onder rembours betekent dat u uw bestelling afrekent bij de pakketbezorger. Of u het pakket nou thuis, bij uw salon of op kantoor laat bezorgen maakt geen verschil. De betaling doet u bij de post- of pakketbezorger en kan zowel via de pin als contant. De bezorger zorgt er vervolgens voor dat de webwinkel uw betaling ontvangt. Voor u betekent dit dat u de producten pas betaalt zodra u ze hebt ontvangen en voor de webwinkel betekent het dat de zending is verzekerd. Deze zendingen worden gedaan door Selektvracht en de kosten hiervoor zijn €12,61 (bovenop de kosten van de bestelling zelf).

Algemene voorwaarden
Download onze Algemene Voorwaarden

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina