Facebook Pixel
Selecteer een verlanglijst
Samen @home | Shop hier voordelig je thuis kit!

Kassa-acties

 

10% factuurkorting

Bij besteding vanaf €150,- exclusief btw. (181,50 incl. btw), ontvang je 10% factuurkorting op je bestelling. De korting wordt automatisch in het winkelmandje verrekend. L'Oréal Steampod (pakketten), GA.MA Föhn IQ Perfetto, Dyson Supersonic Föhn en Split-Ender-Pro, scharen, messen, trainingen en overige tools zijn uitgesloten van deze korting.

Heb je een flyer ontvangen?

Je hebt een flyer ontvangen met een kortingscode en deze wil je natuurlijk graag verzilveren. Harstikke leuk! Er gelden alleen wel enkele uitzonderingen. Zo is de kortingscode niet geldig in combinatie met andere acties en kunnen er uitzonderingen zijn op bepaalde merken en producten zoals L'Oréal Steampod (pakketten), GA.MA Föhn IQ Perfetto, Dyson Supersonic Föhn en Split-Ender-Pro.

Nieuwsbrief

De kortingscode is geldig bij een orderbedrag vanaf €40,- (excl. btw). De kortingscode is niet te combineren met andere acties. DeL'Oréal Steampod (pakketten), GA.MA Föhn IQ Perfetto, Dyson Supersonic Föhn en Split-Ender-Pro zijn uitgesloten van deze actie. Voer de code in voor het afrekenen. Maximaal één kortingscode per bestelling.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina