Facebook Pixel
Permanentmutsen

Permanentmutsen

5 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  16% korting
  Kunststof permanentmutsje met klittenband Blauw
  € 4,77
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  16% korting
  Kunststof permanentmutsje met klittenband Zwart
  € 4,77
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  10% korting
  FlashTopp Verfmuts wit
  FlashTopp Verfmuts wit
  € 20,66 € 25,00 € 18,59 € 22,49
  € 22,49

5 product(en)

Permanentmutsen

 

Permanentmuts kopen? Dat kan eenvoudig online, zodat je daar voor jouw salon de deur niet voor uit hoeft. Handige mutsen met een klittenbandsluiting, om die gemakkelijk aan te kunnen brengen. Wegwerp mutsen voor een permanent, bijvoorbeeld in een driehoek of in een andere vorm. Op die manier zijn er allerlei handige permanentmutsen verkrijgbaar, om te gebruiken binnen de benodigdheden om een permanent te zetten.

De mutsen mogen niet ontbreken binnen de permanent materialen. Net als bijvoorbeeld de permanentwikkels. Wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat je eenvoudig een keuze kunt maken uit de beschikbare producten. Gewoon online, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft.

En bestel je de permanentmutsen of andere producten voor 23:59u online? Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je die de volgende werkdag al in huis hebt. De beste keuze voor jouw salon, waar ook andere professionele kappers gebruik van maken.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina