Facebook Pixel

Hercules Herenkam 623/6

1 review(s)
€ 10,45 € 12,64 € 7,72 € 9,34
+ -
Vanaf 2 stuks € 7,15 Vanaf 3 stuks € 7,04 Vanaf 6 stuks € 6,89
  • +5 artikelen voorradig
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 300.000+ producten op voorraad
Productomschrijving
De Hercules Herenkam 623/6 is een knipkam voor herenhaar. Het is een sterk model knipkam voor professioneel gebruik in de salon.

De zwarte meesterwerken van Hercules Sägemann zijn gemaakt van gevulkaniseerd eboniet en natuurlijk rubber. De kammen zijn handgemaakt, handmatig uitgesneden en opgepoetst. Als er Hercules Sägemann op de kam staat met gouden letters, dan heb je de beste kam ter wereld in handen die voldoet aan alle professionele vereisten.

Hercules Sägemann produceert al 150 jaar kammen. Het eboniet materiaal waar de kammen mee worden gemaakt, is tegelijkertijd heel elastisch en robuust. Er zijn kammen voor verschillende doeleinden verkrijgbaar. Kies de styling kammen, knipkammen, baardkammen en technische kammen die jij nodig hebt. Deze kammen zijn perfect in design en functie. Bij Kapperskorting.com vind je een groot assortiment kammen van het merk Hercules Sägemann. Bestel nu snel!
Producteigenschappen
1 beoordelingen

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina