Facebook Pixel
Selecteer een verlanglijst
Samen @home | Shop hier voordelig je thuis kit!

Kapperswinkel van Kapperskorting.com - Haibu Experience Center

Ontdek dé belevingswinkel van Kapperskorting.com: Haibu Experience Center! Een store, flexibele werkplek voor kapper en trainingscentrum in één. Ervaar hair & beauty: zeven dagen per week. Kom langs bij het Haibu Experience Center.

Update: wij hebben besloten om de winkel voorlopig te sluiten in verband met het coronavirus. Het is en blijft een gekke tijd, daarom is het extra belangrijk om goed voor elkaar te zorgen. Wij hopen jullie snel weer te kunnen verwelkomen in de winkel! Heb jij op dit moment je favoriete haarproducten nodig? Niet getreurd! Je kunt alle producten nog steeds bestellen op Kapperskorting.com.

Op het Sint Jorisplein in Amersfoort staat een geheel uniek concept: het Haibu Experience Center. Dit is dé plek waar je hair & beauty in de breedste zin van het woord kunt ervaren. Ontdek, test en shop de nieuwste producten in de store, huur vrijblijvend een flexibele werkplek of volg hair- en beauty trainingen in het prachtige trainingscentrum op de eerste etage. Het hoogwaardige interieur en de aanwezigheid van een color- en toolbar geven het bezoek aan het Haibu Experience Center een extra dimensie.

Contactgegevens

Adresgegevens

Sint Jorisstraat 1
3811 DG Amersfoort
033-7370348
info@haibu.nl

Openingstijden

Maandag: Tijdelijk gesloten
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 13:00 - 17:00
Donderdag: 13:00 - 17:00
Vrijdag: 13:00 - 17:00
Zaterdag: 13:00 - 17:00
Zondag: Tijdelijk gesloten

 

 

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina