Alle prijzen zijn exclusief BTW

Wax

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 42 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 42 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wax bestel je hier zeer voordelig!

Wax, voor mannen en vrouwen! Zorg dat jij op ieder moment van de dag met de look loopt waar jij op dat moment zin in hebt! Ga je voor flexibel en wil je je look aanpassen wanneer dan ook, kies dan voor wax met een light hold. Of kies je juist voor een extreme look? Probeer dan eens een strong hold. Maar waarom nu kiezen voor een wax en niet voor eengel? En zit erverschil tussen wax en gel? Dat zit er zeker! Wax blijft vettig, waardoor je haar niet hard wordt. Daarom kun je dus, wanneer je bijvoorbeeld eenlight holdgebruikt, je haar nog gemakkelijk restylen. Een gel droogt op, waardoor je haar hard wordt. Met een gel breng je dus meteen de look aan waar je de hele dag mee wilt lopen! En aan het eind van de dag is gel makkelijk te verwijderen met water.  

 

Medium hold

Een medium hold kies jij wanneer je jouw look elk moment van de dag wilt kunnen veranderen. Speciaal voor mannen heeft L'Oréal  

L'Oréal LP Homme Wax 50ml. Welke haarlengte je ook hebt, met deze wax kan je het ieder moment van de dag restylen! De L'Oréal LP Homme Wax 50ml is erg soepel en laat een natuurlijke glans achter. En hij is al te verkrijgen met 50%korting op Kapperskorting.com!  

 

Super strong hold

Houdt je niet van safe en ga je voor extreem? Ga dan voor Schwarzkopf Osis Flexwax 85ml. Deze flexwax kan op elke moment van de dag opnieuw gekneed worden! Daardoor kan jij wanneer je maar wilt, een nieuwe look creëren. Dus zelfs met een super strong hold, kan jij je look nog veranderen. Welke look je ook kiest, met onze waxproducten kun je jouw haar op ieder moment van de dag, stylen in de look waar jij op dat moment zin in hebt!    

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.