Facebook Pixel
Krullend haar

Pakketten voor krullend haar

7 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  37% korting
  Krullend haar pakket Goldwell Dualsenses Curls & Waves
  Krullend haar pakket Goldwell Dualsenses Curls & Waves
  € 34,95 € 42,29 € 21,96 € 26,57
  € 26,57 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  22% korting
  Krullend haar pakket Schwarzkopf Mad About Curls
  Krullend haar pakket Schwarzkopf Mad About Curls
  € 59,80 € 72,36 € 46,66 € 56,46
  € 56,46 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Krullend haar pakket Living Proof Curl
  Krullend haar pakket Living Proof Curl
  € 117,92 € 142,68 € 112,02 € 135,54
  € 135,54 Morgen in huis
 4. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Krullend haar pakket Aveda Be Curly
  Krullend haar pakket Aveda Be Curly
  € 79,63 € 96,35 € 75,65 € 91,54
  € 91,54 Morgen in huis
 5. Voeg toe aan verlanglijst
  23% korting
  Krullend haar pakket Wella Nutricurls
  Krullend haar pakket Wella Nutricurls
  € 51,95 € 62,86 € 39,82 € 48,18
  € 48,18 Leverbaar op 24-01-2022
 6. Voeg toe aan verlanglijst
  Krullend haar pakket Kerastase Curl Manifesto
  Krullend haar pakket Kerastase Curl Manifesto
  € 117,35 € 141,99 € 111,48 € 134,89
  € 134,89 Morgen in huis

7 product(en)

Pakketten voor krullend haar

Krullend haar verzorgen is belangrijk om het haar mooi en gezond te houden. Je wil het graag de verzorging geven die het verdient. Krullend haar heeft veel voeding nodig, zodat het haar niet verzwaard maar wel wordt verzorgd en verzacht. Krullend haar is droger dan ‘normaal’ haar en het heeft snel de neiging om pluizig te worden. Je hebt verschillende soorten krullen: Licht golvend, golvend haar, golvend haar met een grote slag, spiraal vormige krullen, kroes haar. En zo zijn er nog veel meer soorten krullen. Maar ze hebben allemaal voeding en bescherming nodig.

Tips voor Krullend haar verzorgen

 • Krullend haar kammen, het krullende haar wordt snel pluizig als je het kamt of borstelt wanneer het haar droog is. Kam daarom als het haar nog nat of handdoek droog is. Gebruik een borstel of kam die bestemd is voor het gekrulde haar, het liefst met wijde vertanding. Hierdoor zorg je dat je gemakkelijk je krullen kan doorkammen.
 • Gebruik een verzorgende shampoo, conditioner en een haarmasker. Bijvoorbeeld een milde shampoo die ervoor zorgt dat je haar minder gaat pluizen en een mooie glans krijgt. En als je haar droog of beschadigd aanvoelt kies je voor een voedende conditioner en of een leave-in. Dit zorgt ervoor dat het haar intensief verzorgd wordt, met als resultaat dat je gezond en glanzend haar krijgt!
 • Gebruik een haarolie voor in de punten van het haar. Een haarolie zorgt ervoor dat je haar intensief wordt gevoed.  Hierdoor worden de haarschubben hersteld  en word je haar weer gezond. Het geeft een mooie glans en het haar zal heerlijk zacht aanvoelen. En het maakt je haar niet vet.

Krullend haar verzorgen met Schwarzkopf Mad About Curls

Schwarzkopf Professional is één van onze topmerken en bestaat al meer dan een eeuw! Sindsdien delen zij kennis op het gebied van haarstyling en haarverzorging graag met de rest van de wereld en gelukkig dus ook met onze kappersgroothandel. Schwarzkopf en Kapperskorting.com delen de passie voor haar graag met jou, en dus bieden wij onze klanten een breed scala aan professionele kappersproducten voor een zeer voordelige prijs. Krullend haar pakket Schwarzkopf Mad About Curls. Dit pakket biedt een verschillende producten zoals een shampoo, conditioner, een masker en een curls cream. Deze combinatie zorgt ervoor dat jou krullen zullen gaan stralen en het de verzorging krijgt die het nodig heeft!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina