Facebook Pixel
Door zon beschadigd haar

Pakketten voor door zon beschadigd haar

3 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  32% korting
  Door zon beschadigd haar Goldwell Dualsenses Sun
  Door zon beschadigd haar Goldwell Dualsenses Sun
  € 35,30 € 42,71 € 24,06 € 29,11
  € 29,11 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  25% korting
  Door zon beschadigd haar pakket Wella Invigo Sun
  Door zon beschadigd haar pakket Wella Invigo Sun
  € 35,65 € 43,14 € 26,76 € 32,38
  € 32,38 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  35% korting
  Schwarzkopf door zon beschadigd haar Schwarzkopf BC Sun
  Door zon beschadigd haar Schwarzkopf BC Sun
  € 36,75 € 44,47 € 23,96 € 28,99
  € 28,99 Morgen in huis

3 product(en)

Pakketten voor door zon beschadigd haar

Wie houdt er niet van het strand? Maar waar we niet van houden is de hoeveelheid zand, zout en schadelijke UV-stralen die we van het strand mee naar huis brengen, of chloor uit het zwembad. Helaas kan de combinatie van intensieve blootstelling aan de zon, zee en het zwembad de kwaliteit van jouw haar in gevaar brengen, en laat het je haar er dof uitzien. Je lokken worden moeilijk doorkambaar en lopen het risico op kleurvervaging. Jouw haar beschermen is zeer belangrijk!

Bescherm haar en hoofdhuid

Naast je haar moet je ook je hoofdhuid tegen de zon beschermen. Een hoed op doen of een knot of staart is een goed idee, omdat zonnestralen zo minder snel je hoofdhuid bereiken. Zorg daarom dat je haar goed verzorgt in de zomer maanden. Maak natuurlijk gebruik van een hoge SPF voor de huid, maar denk ook aan de bescherming van je haar. Gebruik bijvoorbeeld een zonnespray voor je haar en hoofdhuid. Maar vooral na de blootstelling aan de zon is het heel belangrijk om je haar goed te verzorgen. Daarom hebben we heerlijke pakketten voor jouw samen gesteld zodat jij je haar en dat van je klant optimale verzorging en bescherming kan bieden. De producten beschermen reinigen en verzorgen het haar voor en na het zonnen door een beschermend schild te vormen en kleurvervaging te voorkomen!

Alles op het gebied van verzorging vind je eenvoudig online. Ontdek het zelf en bestel het op Kapperskorting.com! Direct uit onze eigen voorraad, waardoor we de verzending van je bestelling meteen in orde kunnen maken. Bestellingen voor 23:59u worden de volgende werkdag al bezorgd, zodat je die zo snel mogelijk in huis hebt.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina