Shampoo voor vet haar

Filter resultaten
Nieuw
Framesi Morphosis Reinforcing Shampoo 250ml
(€ 19,00   incl. btw)
Morgen in huis
Aromase Juniper Anti-Dandruff Set 80ml+90ml
7%
(€ 30,19   incl. btw)
Morgen in huis
Trontveit Pure Detox Shampoo 1000ml
40%
(€ 32,67   incl. btw)
Morgen in huis
Kadus Professional Purifying Shampoo 250ml
28%
(€ 9,93   incl. btw)
Morgen in huis
Aromase Anti-Dandruff Essential Shampoo 90ml
(€ 20,39   incl. btw)
Morgen in huis
Paul Mitchell Clean Beauty Scalp Therapy Shampoo 1000ml
(€ 65,52   incl. btw)
Morgen in huis
Nieuw
Framesi Morphosis Reinforcing Shampoo 1000ml
(€ 47,00   incl. btw)
Morgen in huis
Bumble & Bumble Sunday Shampoo  250ml
16%
(€ 25,89   incl. btw)
Morgen in huis
Op=op
Alterna Canvas New Beginnings Exfoliating Cleanser 198ml
33%
(€ 24,04   incl. btw)
Morgen in huis
American Crew Detox Shampoo 1000ml
48%
(€ 27,01   incl. btw)
Morgen in huis
Milk_Shake Scalp Care Normalizing Blend Shampoo 10ml
10%
(€ 1,84   incl. btw)
Morgen in huis
L'Oréal Scalp Advanced Anti-Oiliness 2-in1 Deep Purifier 500ml
20%
(€ 38,36   incl. btw)
Morgen in huis
Calmare Cleansing shampoo 1000ml
25%
(€ 26,69   incl. btw)
Morgen in huis
Paul Mitchell Clarifying Shampoo Two 1000ml
24%
(€ 31,94   incl. btw)
Morgen in huis
American Crew Daily Cleansing Shampoo 450ml
56%
(€ 13,89   incl. btw)
Morgen in huis
System Professional Man Anti-Dandruff Shampoo 250ml
(€ 27,75   incl. btw)
Morgen in huis
Aromase Liquid Pre-shampoo  260ml
(€ 31,70   incl. btw)
Morgen in huis
Aromase Liquid Pre-shampoo  80ml
(€ 16,88   incl. btw)
Morgen in huis
Aromase Anti-Dandruff Essential Shampoo  400ml
(€ 48,04   incl. btw)
Morgen in huis
Aromase Anti-Oil Essential Shampoo 400ml
5%
(€ 45,92   incl. btw)
Morgen in huis
Aromase Anti-Oil Essential Shampoo  90ml
5%
(€ 19,48   incl. btw)
Morgen in huis
Aromase Anti-Oil Set 260ml+400ml
13%
(€ 63,16   incl. btw)
Morgen in huis
Aromase Anti-Oil Set 80ml+90ml
5%
(€ 28,68   incl. btw)
Morgen in huis
Alfaparf Scalp Rebalance Balancing Low Shampoo 1000ml
(€ 54,00   incl. btw)
Morgen in huis

Shampoo voor vet haar

Snel vet haar krijgen is een veelvoorkomend haarprobleem en kan heel vervelend zijn. Maar wat kun je doen om dit te verminderen? Wij weten het en leggen het je graag uit. Een shampoo voor vet haar werkt bijvoorbeeld erg goed, maar er is meer!

Hoe ontstaat vet haar?

Om een probleem op te lossen, moet je allereerst weten waar het vandaan komt. Daarom beginnen we bij het begin en leggen we je eerst uit hoe vet haar ontstaat. Er zitten allemaal hele kleine talgklieren op onze hoofdhuid. Deze maken iedere dag talg aan om de huid te beschermen en soepel te houden. Dit is een natuurlijk proces om de hoofdhuid gezond te houden en kun je dus ook niet tegengaan. Echter, het komt regelmatig voor dat talgklieren te veel talg produceren. Nu raad je het misschien al... Hierdoor ontstaat een vette hoofdhuid en vervolgens krijg je vet haar. Het ontstaan kan verschillende oorzaken hebben:

  • Je hebt het geërfd
  • Je zit in de pubertijd
  • Je menstrueert
  • Je bent zwanger
  • Je zit in de overgang
  • Je hebt koorts
  • Je eet regelmatig vet eten
  • Je bevindt je in een stressvolle periode

Zoals je ziet kan je aan veel oorzaken niet veel doen. Gelukkig hebben wij een aantal tips om vet haar minder zichtbaar te maken!

Tips tegen vet haar

  • Tip 1: De beste tip die wij je kunnen geven is: gebruik een professionele shampoo die vet haar verminderd.
  • Tip 2: Gebruik je conditioner? Breng deze dan alleen aan op de punten en spoel goed uit. Anders oogt je haar sneller vet.
  • Tip 3: Probeer je hoofdhuid en haar niet (of zo min mogelijk) aan te raken. Kijk daarnaast ook uit met te vaak borstelen. Hierdoor verspreid je de talg over de rest van je haar.
  • Tip 4: Was je haar niet vaker dan om de dag. Wanneer je dit wel doet worden de natuurlijke vetten verwijderd. Hierdoor krijgt je hoofdhuid een seintje om meer talg aan te maken. Wat weer resulteert in sneller vettig haar. Ben je onderweg en begint jouw haar vettig te worden? Dan is een droogshampoo jouw redder in nood.
  • Tip 5: scrub je hoofdhuid af en toe!

Kérastase Scrub Purifying 250ml

De Kérastase Scrub Purifying 250ml is een intens zuiverende scrub speciaal ontwikkelt voor de hoofdhuid. Heb jij last van een vettige-, gevoelige- of roos gevoelige hoofdhuid? Dan is de Scrub Purifying echt iets voor jou. Het zeezout in de scrub zorgt ervoor dat onzuiverheden, vuile- en dode huidcellen op een milde wijze verwijderd worden van de hoofdhuid. Na gebruik zal je een heerlijk luchtig en schoon gevoel hebben. De Kérastase Scrub Purifying is een vervanger voor het gebruik van shampoo en is ook geschikt voor het dunne- en dunner wordende haar.

Wat heb ik nog meer nodig naast een shampoo?

Shampoo is de basis om het haar te reiningen en te verzorgen. Voor het beste resultaat adviseren wij natuurlijk om een bijhorende conditiner en haarmasker te gebruiken uit dezelfde collectie. Weet je niet welke producten bij elkaar horen of wil je liever een compleet pakket bestellen? Speciaal voor jullie hebben wij complete pakketten samengesteld voor verschillende haartypes!

Shampoo zonder parabenen, sulfaat, siliconen of vegan shampoo?

Shampoos met specifieke ingrediënten zijn artikelen die vrij zijn van parabenen, sulfaten en siliconen. Deze artikelen zijn vaak ook vegan. Vegan producten zijn producten die alleen de nodige natuurlijke ingrediënten bevatten en geen toegevoegde chemische stoffen bevatten.

De vegan artikelen zijn ook diervriendelijk, dat betekent dat de artikelen niet getest zijn op dieren. Vrij van parabenen, sulfaten en siliconen betekent dat het product deze specifieke chemische stof niet bevat. Een product zonder deze chemische stoffen is beter voor het haar en de huid vandaar dat steeds meer mensen overstappen naar vegan en vrij van parabenen, sulfaten en siliconen producten.

Plastic vrije shampoo

Ga voor een shampoobar! We zijn ons er steeds meer van bewust dat we zuinig moeten zijn op onszelf en op de wereld om ons heen. Producten die afval- en plasticvrij zijn, worden hierdoor steeds populairder. Waaronder dus ook het gebruik van shampoo bars!

De bars zijn shampoos en conditioners in een vaste vorm. Hierdoor wordt er bij de productie minder water gebruikt. Alle shampoo bars bevatten hoogwaardige ingrediënten die perfect zijn afgestemd op de behoeften van het haar en de hoofdhuid.

Wil jij ook gezond en sterk haar?

Als het antwoord ja is, plaats dan snel een van de producten van Olaplex in je winkelmandje! Vele mensen gingen je al voor en zijn laaiend enthousiast. Ook bekende, professionele kappers zijn zeer te spreken over het product en raden het aan. Meer weten over het producten van Olaplex? Lees onze blog over het ingrediënt: lilial. We zullen je alles haarfijn uitleggen!

Shampoo kopen op Haibu

Op Haibu vind je goede shampoos van professionele merken als Wella, Schwarzkopf, L'Oréal, Kérastase en Goldwell. Alle shampoos worden goed beoordeeld door onze klanten, maar natuurlijk heeft iedereen zo zijn favoriet. Kom je er niet helemaal uit? Onze vakkundige klantenservice staat zeven dagen per week voor je klaar. Zij hebben kennis over de producten en kunnen jou hierdoor goed adviseren.

Alle bestellingen worden snel geleverd. Deze heb je de volgende dag of zelfs dezelfde dag al in huis!  Daarnaast heb je keuze uit meerdere, veilige  betaalmethodes.

Waarom shampoo kopen op Haibu

Op onze webshop koop je shampoo gemakkelijk, veilig en snel online. Je hebt de producten super snel in huis, namelijk de volgende dag of zelfs vandaag nog! Daarnaast geniet je van hoge kortingen en leuke acties. We houden je op de hoogte via social media, de blog en de nieuwsbrief!