Alle prijzen zijn exclusief BTW

Gespleten haarpunten

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

8 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

8 artikel(en)

Gespleten haarpunten, reken er mee af!

 

Gespleten haarpunten, we hebben er bijna allemaal last van. Het heeft verschillende oorzaken. Misschien gebruik jij je föhn of stijltang te veel, wrijf jij je haar droog na het douchen of borstel je het wanneer het nog nat is. Zo zijn er nog een aantal oorzaken te noemen die gespleten haarpunten veroorzaken. Mensen met lang haar hebben er vaker last van. Dit komt omdat mensen met korter haar vaker naar de kapper gaan en bij hen de gespleten punten dus vaker worden 'weggeknipt'.

 

Gelukkig hoef je niet altijd naar de kapper om af te rekenen met gespleten haarpunten! Door producten uit bijvoorbeeld de CHI Farouk Royal Treatment lijn kun jij thuis je gespleten haarpunten verzorgen! Verschillende producten uit deze lijn zorgen dat je haarpunten worden hersteld en voorkomen!  

 

CHI Farouk Royal Treatment

 

CHI Farouk Royal Treatment is een lijn met producten vrij van parabenen en SLS. De producten uit deze lijn zijn verrijkt met ingrediënten die je haar voeden, verzorgen en herstellen. Reken dus thuis af met gespleten haarpunten!

 

De CHI Farouk Royal Treatment by CHI Pearl Complex is een leave-in uit deze lijn. Deze leave-in is op basis van witte truffel en parelextracten. Het zorgt ervoor dat je haar gevoed wordt waardoor de gespleten haarpunten worden hersteld en worden voorkomen! Door de rijke voeding worden de haarschacht en de schubben weer mooi glad. Je haar glanst weer! De leave-in is verkrijgbaar in vier verschillende verpakkingen: 15 ml59 ml, 177 ml en de 335 ml.

 

Bekijk ook eens de CHI Farouk Royal Treatment by CHI Rapid Shine. Deze spray is net als de leave-in verrijkt met witte truffel en parelextracten. Deze spray gaat kroeshaar en gespleten haarpunten tegen. Ga voor glanzend haar en kies de CHI Rapid Shine Spray!  

 

Bestel met hoge korting!

 

De producten uit de CHI Farouk Royal Treatment lijn zijn al met een korting van 20% te bestellen op Kapperskorting.com. Bestel je op werkdagen nog voor 22:00? Dan ontvang je jouw producten morgen al in huis!  

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.