Alle prijzen zijn exclusief BTW

Fijn haar

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

10 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

10 artikel(en)

Fijn haar, geef het een boost!

 

Fijn haar (of dun haar) is vaak genetisch bepaald. Je kan er dus weinig aan doen. Gelukkig zijn er producten die je een handje kunnen helpen! Wanneer je fijn haar hebt zul je merken dat er weinig volume in je haar zit en dat wanneer je bijvoorbeeld prachtige krullen hebt gemaakt, dit snel weer uitzakt. Met de verkeerde verzorgingsproducten zorg jij ervoor dat je haar sneller afbreekt en dof wordt. Daarom is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Alle producten voor fijn haar zijn al voor jou geselecteerd in deze categorie. Zo weet je zeker dat jij de juiste producten voor je fijne haar hebt!

 

L'Oréal Steampod Smoothing Milk

 

L'Oréal Steampod Smoothing Milk is een herstellende melk van het merk L'Oréal. De Smoothing Milk is speciaal ontwikkeld voor mensen met fijn haar. Hij dient in combinatie gebruikt te worden met de Steampod 2.0 Retail of de Steampod 2.0 Pro. Wanneer je de melk aanbrengt op handdoekdroog haar en het haar vervolgens föhnt, kan de melkachtige crème tot diep in de haarvezel intrekken. Je haar krijgt dus naast bescherming voor hittetools,ook extra voeding.  

 

Matrix Total Results Miracle Morpher Kick-Up Protein

 

Matrix Total Results Miracle Morpher Kick-Up Protein is speciaal ontwikkeld voor fijn haar. Heeft jouw fijne haar volume nodig? Dan kan hij wel een boost gebruiken met deze Miracle Morpher Kick-Up Protein! Deze hersteller geeft je haar intensieve verzorging en een ultieme boost. Om het beste resultaat te krijgen wordt aangeraden het product in combinatie met andere producten uit de Matrix Total Results lijn. Om naar de andere producten uit de lijn te gaan, klik hier.  

 

Bestel vandaag met hoge korting!

 

Bestel je producten voor fijn haar op werkdagen voor 22:00 en ontvang het de volgende dag al in huis! Profiteer van hoge kortingen bij Kapperskorting.com!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.