Semi-permanente haarverf

Filter resultaten
Outlet
Lisap Escalation Now Color Crèmekleuring 1.00 ES Diep Zwart 100ml
18%
(€ 8,88   incl. btw)
Morgen in huis
Diverse kleuren
Goldwell Colorance Lowlight 120ml
41%
(€ 24,33   incl. btw)
Morgen in huis
Kadus Demi-Permanent Waterstof 4%  1000ml
25%
(€ 19,20   incl. btw)
Morgen in huis
Schwarzkopf Igora Vibrance Home Coloring Kit
78%
(€ 5,84   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen
Diverse kleuren
Redken Brews Color Camo 60ml
40%
(€ 13,08   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen

Koop Semi-permanente Haarverf Bij Haibu

Veel vrouwen voorzien hun haren van een kleurtje met semi-permanente haarverf, maar ook onder mannen wordt het haren verven steeds populairder. Een semi-permanente haarkleuring is een heel fijn product. Het is een milde, maar toch intensieve kleuring. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van ammonia. Je creëert dus op een veilige manier een mooie kleur in het haar. Deze kleur vervaagt na enkele wasbeurten weer uit je haar. Daarnaast gaat het haar extra glanzen en wordt het haar verzorgd. Semi-permanente haarverf is ook zeer geschikt voor grijs haar. Allemaal fijne pluspunten! Haibu biedt haarverf aan van professionele merken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goede haarproducten.

Haarkleuring/verf

Met ons brede aanbod in haarverf maakt het niet uit welke kleur jij het haar wilt geven, dit hebben wij wel voor jou! Of je nou voor een lange tijd een andere kleur wilt, voor een korte tijd of je wilt je haarkleur een boost geven. Bij Haibu vind je alle soorten haarkleuring waar je maar aan kunt denken!

Groot assortiment semi-permanente haarkleuring

Iedereen is anders en heeft een andere smaak. Daarom bieden wij heel veel verschillende kleuren aan. Op deze manier zit de juiste haarkleuring voor jouw klanten er altijd tussen! Veel gebruikte merken zijn Schwarzkopf, Wella en Goldwell.

Wat zijn de voordelen van semi-permante haarkleuring?

Een semi-permanente haarkleuring is eigenlijk gewoon een tijdelijke haarkleuring. Ideaal voor wanneer je een nieuwe tijdelijke haarkleur wilt. De haarkleur vervaagt namelijk langzaam na een aantal wasbeurten. Je hebt dus geen last van een uitgroei. Daarnaast is semi-permanente haarkleuring een milde haarkleuring. Zeer geschikt voor de gevoelige hoofdhuid.

Semi-permanente of permanente?

Naast semi-permanente haarverf verkopen wij ook permanente haarverf. Deze haarkleuring is ideaal wanneer je niet wilt dat de kleur na enkele wasbeurten vervaagd. Dit kan best spannend zijn voor je klant. Als hij of zij erg twijfelt adviseer hem of haar dan om eerst een semi-permanente kleuring of spoeling te proberen. Als dit bevalt kun je de volgende keer een permanente kleur inzetten. Op deze manier weet je zeker dat je de klant niet teleurstelt.

Kleurencirkel

Weet jij niet zo goed welke kleur het beste bij jouw klant of bij jezelf past? Maak dan gebruik van de kleurencirkel! De kleurencirkel gebruiken we om haarverf op de juiste manier te mengen en om verkeerd uitgepakte kleuren te neutraliseren. In deze blog lees je alles over alles over de uitleg van de kleurencirkel! In totaal zijn er nu 12 verschillende kleuren ontstaan, deze maken deel uit van het kleurenwiel. In het kappersvak worden deze kleuren ook wel kleurkarakters of kleurtonen genoemd. Kleurtonen kunnen warm, koel of neutraal zijn. De kleuren geel tot en met rood-violet worden bestempeld als warm, de kleuren violet tot en met geel-groen zijn koel. Maar waar gebruiken we de kleurencirkel eigenlijk voor? Dat leggen we je in deze blog uit!

Het haar verzorgen na een semi-permante kleurbehandeling

Gekleurd haar verzorgen is belangrijk om het haar mooi en gezond te houden. Dit doe je met onze samengestelde pakketten speciaal voor gekleurd haar.

Ook zijn er speciale verzorgingsproducten die geschikt zijn voor gekleurd haar. Deze producten reinigen en verzorgen het haar niet alleen, maar zorgen er ook voor dat het haar zijn kleurintensiteit minder snel verliest. Het haar blijft er stralend en gezond uitzien!

Shoppen op Haibu

Shoppen op Haibu werkt heel makkelijk. Je kiest je favoriete producten en legt deze in je winkelmandje. Als je deze voor 23:59 uur besteld ontvang je ze de volgende dag al thuis of in je salon!

Voor vragen over haarkleuringen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.  Zij zijn deskundig en weten op elke vraag een passend antwoord.