Alle prijzen zijn exclusief BTW

Oxydanten

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 90 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 90 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Oxydanten: kleur en ontkleur je haar!

 

Oxydanten gebruik jij wanneer je jouw eigen haar of het haar van je klanten regelmatig kleurt of ontkleurt! Oxydanten (waterstofperoxide, waterstof, oxycrème) zijn in verschillende percentages verkrijgbaar. Over het algemeen wordt je haar met de volgende percentages zoveel lichter (dit kan per merk één of twee tinten verschillen):

 

 • 3%. De 3% gebruik je wanneer je het haar tot 1 tint lichter wilt maken.
 • 6%. De 6% maakt het haar tot wel 4 tinten lichter!
 • 9%. Met 9% (ont)kleur of verlicht je het haar tot wel 5 of 6 tinten.
 • 12%. In een handomdraai maak je het haar wel 7 tinten lichter met een 12%!

Bekijk ons aanbod en kies de waterstofperoxide die bij jij zoekt! Let wel goed op, want bij sommige haarkleuringen hoort één bepaalde developer.  

 

Schwarzkopf Igora Royal Color & Care Developer

 

Schwarzkopf Igora Royal Color & Care Developer is zo'n ontwikkelaar die speciaal is ontwikkeld voor de verf uit de Igora Royal lijn. De onthullende lotion is om haarkleuringen met ammoniak te mengen. Geschikt voor alle haartypen! Door het pigmentversterkende complex kunnen mooie concentraten worden gebruikt! Bestel je Schwarzkopf Igora Royal Color & Care Developer nu al met een korting van 55%bij ons op Kapperskorting.com!  

 

Corona Oxycrème

 

Corona Oxycrème is een zeer goede crème die je goed kan gebruiken bij verf & blondeer behandelingen! Dus kleur of ontkleur jij je eigen haar of dat van je klanten regelmatig blond? Dan is de Corona Oxycrème iets voor jou! In een handomdraai heb jij het haar met de Corona Oxycrème 12% Vol. 40 tot wel 7 tinten lichter!  

 

Scarlett Waterstofperoxide

 

Scarlett Waterstofperoxide wordt gebruikt voor het kleuren van het haar. Kwaliteit, prijs en beschikbaarheid spelen de hoofdrol in de producten! In combinatie met een haarverf naar keuze, kan het product goed gebruikt worden als activator! De waterstofperoxide van Scarlett is zeer geschikt voor professioneel gebruik in de salon!  

 

Bestel je oxydanten met korting!

 

Bestel je oxydanten met korting bij Kapperskorting.com! Kijk eens verder in ons assortiment en zoek jou oxydant van bijvoorbeeld Goldwell, Schwarzkopf en vele andere merken! Op werkdagen voor 22:00 besteld? Dan ontvang je de producten morgen op in huis! En wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe acties, nieuwe producten en de meeste actuele trends? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief!      

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.