Facebook Pixel

Gespleten haarpunten pakketen Kerastase Résistance Extentioniste

0 review(s)
€ 117,35 € 141,99 € 86,99 € 105,26
+ -
  • +5 artikelen voorradig
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 300.000+ producten op voorraad
Productomschrijving

Gespleten haarpunten pakketen Kerastase Résistance Extentioniste

De producten uit het gespleten haarpunten pakketen Kerastase Résistance Extentioniste zorgen ervoor dat gespleten haarpunten worden voorkomen, zodat dat jij 4cm haargroei in 3 maanden bereikt!

De producten bevatten ingrediënten (onder andere Creatine R) die de inwendige haarstructuur verbeteren. Hierdoor krijg je 99% minder haarbreuk, 78% minder gespleten punten en ultiem sterk haar. Het haar kan hierdoor langer groeien en hoeft minder vaak een grote knipbeurt te ondergaan.

Het gespleten haarpunten pakketen Kerastase Résistance Extentioniste bevat de volgende producten:

Kérastase Résistance Bain Extentioniste 250ml

De Kérastase Résistance Bain Extentioniste 250ml heeft een versterkende werking en maakt het haar gezond. De shampoo zorgt ervoor dat gespleten haarpunten worden voorkomen en haarbreuk verminderd. Hierdoor kan het haar langer groeien.

Kérastase Résistance Conditioner Fondant Extentioniste 200ml

De Kérastase Résistance Conditioner Fondant Extentioniste 200ml voorkomt gespleten haarpunten en vermindert haarbreuk. Ook zorgt de conditioner ervoor dat het haar ontward en luchtig wordt. Het haar krijgt een geweldige glans.

Kérastase Résistance Masque Extentioniste 200ml

De Kérastase Résistance Masque Extentioniste 200ml herstelt zwakke haarpunten, activeert de haarzakjes en beschermt de gezondheid van het haar tijdens het groeien. Het Kérastase Résistance Masque zorgt ervoor dat haarbreuk en het hebben van gespleten haarpunten afneemt.

Kérastase Thermique Extentioniste 150ml

De Kérastase Thermique Extentioniste 150ml is een blow-dry crème die het haar beschermt tegen hitte van stylingtools. Haarbreuk wordt verminderd en het haar wordt beschermd tegen hitte tot 230 graden. Het melkachtige serum laat het haar langer gezond aanvoelen en bevat daarnaast Glaçage Thermo-Seal, Creatine R en Taurine die het haar versterken van binnenuit. Het haar voelt na gebruik zijdezacht aan.

Ga voor gezond lang haar, zonder gespleten haarpunten en koop het gespleten haarpunten pakketen Kerastase Résistance Extentioniste.

Producteigenschappen
0 beoordelingen
Geen reviews beschikbaar

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina