Selecteer een verlanglijst
TOOLTIENDAAGSE | tot 60% korting op tools

Garantie

Wettelijke garantie

Op alle artikelen die je bij ons koopt, zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Naast de wettelijke garantie kijken we ook naar de economische levensduur van het artikel, want een bepaald product kan langer meegaan dan een ander product.

Wat is een goed producten?

Een product moet doen wat ervan verwacht wordt. Je moet een artikel in ieder geval een bepaalde tijd zonder problemen kunnen gebruiken. Hoe lang een artikel meegaat, hangt af van wat het is. Een föhn heeft natuurlijk een langere levensduur dan een shampoo of conditioner.

Wanneer is een product niet goed?

Een product is niet goed als deze versleten, beschadigd, kapot of niet compleet is.

Fabrieksgarantie

Naast de wettelijke garantie heb je voor sommige artikelen ook fabrieksgarantie. Dit is een aanvulling op de wettelijke garantie die je al hebt. Deze extra garantie geldt voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld voor een jaar. Meer weten over de fabrieksgarantie, lees dan de informatie van de fabrikant bij het artikel.

Rechten tijdens de garantieperiode

Wanneer een artikel niet goed functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, dan zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Dit kan zijn in de vorm van een gratis reparatie, een nieuw artikel of door een teruggave van je geld. Is het product door jouw eigen schuld kapot gegaan? Dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Heb je het artikel normaal gebruikt maar is het na verloop van tijd gewoon versleten? Ook dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van je geld. Op tools (föhns, stijltangen, krultangen enz.) zit minimaal één jaar garantie.

Klacht melden

Niet tevreden over jouw bestelde product? Is het product al kapot bij levering/ontvangst of gaat deze, binnen of buiten de zichttermijn van 14 dagen, kapot? Meld je klacht dan bij ons en wij zorgen van een juiste afhandeling. Voor een snelle afhandeling vragen we je het aankoopbewijs bij de hand te houden of deze naar ons te sturen.

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

 

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina