Facebook Pixel

Feather Multi-Klingen Set

0 review(s)
€ 30,60 € 37,03 € 9,90 € 11,98
+ -
Vanaf 2 stuks € 9,69 Vanaf 3 stuks € 9,60 Vanaf 5 stuks € 9,41 Vanaf 10 stuks € 9,21 Vanaf 15 stuks € 8,91
 • +5 artikelen voorradig
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • 300.000+ producten op voorraad
Productomschrijving

Feather Multi-Klingen Set

Feather heeft een zeer goede reputatie als fabrikant van chirurgische gereedschappen en haarstyling tools van wereldklasse. Ook biedt Feather messen met een extreme scherpheid. Ben je benieuwd naar deze mesjes? Lees dan gauw verder en ontdek de kwaliteiten!

De Feather Multi-Klingen Set bevat 3 pakjes met 10 mesjes:

 • De Styling Blade Regular Type Ex
 • WG Type
 • Styling Blade uitdunmesjes

De Feather Styling Blade Regular Type Ex Easy and Smooth Cutting mesjes hebben een snijblad van roestvrijstaal met een door platina verharde snijrand. De snijbladen hebben een coating van teflon en zijn speciaal ontworpen om het haar netjes, zonder gespleten punten, te snijden.

Feather Styling Blade WG Type for Rapid Cuts hebben een snijpercentage van 84%. Dit maakt deze mesjes uitermate geschikt voor een zeer snelle en secure snijervaring.

Feather Styling Blade uitdunmesjes zijn speciaal ontwikkeld voor het uitdunnen van het haar. Deze mesjes worden ook veel gebruikt om het haar te snijden in plaats van te knippen. Dit geeft een stoerder en speelser effect.

De Styling Blades van Feather zijn zodanig uitgevoerd dat er ook rekening met de veiligheid van de gebruiker en de klant is gehouden. De snijmessen van Feather zijn zeer hygiënisch in gebruik. De messen zijn eenvoudig en veilig te wisselen.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik deze mesjes met de daarvoor bestemde houder, zoals de Feather Styling Razor Zwart of zilver. De houder zorgt voor grip en controle.

Producteigenschappen
0 beoordelingen
Geen reviews beschikbaar

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina