Facebook Pixel

Comair Papilotten paars 21 mm x 17cm 6 stuks

1 review(s)
€ 3,15 € 3,81 € 2,96 € 3,58
+ -
Vanaf 2 stuks € 2,90 Vanaf 3 stuks € 2,87 Vanaf 5 stuks € 2,81 Vanaf 10 stuks € 2,75 Vanaf 15 stuks € 2,66
  • +5 artikelen voorradig
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 300.000+ producten op voorraad
Productomschrijving
Alles wat je nodig hebt in de salon vind je in onze shop. Wij bieden een groot assortiment artikelen van het professionele kappersmerk Comair. Een uitgebreide lijn biedt je de mogelijkheid het beste product te kiezen.

Papillotten zijn tools van vroeger die we allemaal nog wel kennen. De degelijkheid van vroeger is terug! Zo ook de Papillotten in de kleur paars. Deze flexibele rollers maken krullen zonder het haar te beschadigen. Al die hittetools beloven namelijk niet veel goeds voor het haar op de langere termijn. De papillotten zijn gemaakt van kunststof met flexibel en duurzaam ijzerdraad.

Draai ze in in licht vochtig haar. Voor extra stevigheid kun je haarlak gebruiken. Laat ze een nacht zitten en draai ze er ’s ochtends een voor een uit. Het resultaat? Een mooie boskrullen! Comair Papilotten paars 21 mm x 17cm zijn verpakt per 6 stuks en bestel je via Kapperskorting.com.
Producteigenschappen
1 beoordelingen

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina