Facebook Pixel

Christian Faye Wenkbrauwgel SuperB brown 7gr

2 review(s)
€ 13,18 € 15,95 € 10,27 € 12,43
+ -
 • +5 artikelen voorradig
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • 300.000+ producten op voorraad
Productomschrijving

Christian Faye Wenkbrauwgel SuperB brown

 

Christian Faye Wenkbrauwgel SuperB brown is een getinte formule die makkelijk aan te brengen is op de wenkbrauwen. Met deze wenkbrauwgel breng je niet alleen een kleurtje aan op de wenkbrauwen maar geef je ze ook vorm. Dit product is te gebruiken in combinatie met de wenkbrauwpoedervan Christian Faye. De gel werkt echter ook prima als je deze alleen gebruikt!

 

Met de Christian Faye wenkbrauwgel blijven je wenkbrauwen de hele dag in vorm, zonder een stijf effect. De bruine wenkbrauwgel is geschikt voor alle kleuren wenkbrauwen. Naast wenkbrauwen kan de gel bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor het bijkleuren en/of in vorm brengen van bakkebaarden en een baard. Dit product is veelzijdig, handig in gebruik en heeft een langdurig resultaat.

Eigenschappen:

 • Eenvoudige aanbreng
 • Langdurig resultaat
 • Multifunctioneel
 • Verkrijgbaar in twee kleuren
 • Inhoud: 7 gram

Gebruiksaanwijzing:

Het aanbrengen van de wenkbrauwgel is een fluitje van een cent! De gel werkt hetzelfde als mascara en heeft een zelfde soort borsteltje. Na het openen van de huls kan de overtollige gel aan het borsteltje worden afstrijkt aan de huls. Breng de wenkbrauwgel vervolgens aan zoals een mascara. Borstel het product op de wenkbrauw. Breng de bruine gel voorzichtig en netjes aan om vlekken te voorkomen. Als de gel is aangebracht dan droogt deze vanzelf op en houdt de wenkbrauwen de hele dag in model!

Ben je enthousiast over de Christian Faye SuperB Wenkbrauwgel brown?

 

Bestel de bruine wenkbrauwgel met korting op Kapperskorting.com. Wanneer je jouw bestelling voor 22.00 uur plaatst dan wordt deze (indien voorradig) de volgende dag bezorgd! Bij een bestelling boven de €30,- is de verzending helemaal gratis!

 

Benieuwd naar de andere producten van Christian Faye? Klik dan hier.

 

Producteigenschappen
2 beoordelingen

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina