Facebook Pixel

Blondeermutsen wegwerp 50 stuks

0 review(s)
€ 4,25 € 5,14 € 3,32 € 4,02
+ -
Vanaf 2 stuks € 2,99 Vanaf 3 stuks € 2,95 Vanaf 6 stuks € 2,89
  • +5 artikelen voorradig
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 300.000+ producten op voorraad
Productomschrijving

Comair is een professioneel kappersmerk dat veel wordt gebruikt door professionals. Het grote assortiment aan kappersproducten biedt voor iedere kappers het juiste product.
Comair is een professioneel kappersmerk dat veel wordt gebruikt door professionals. Het grote assortiment aan kappersproducten biedt voor iedere kapper het juiste product.
De Blondeermutsen wegwerp zijn ideaal om lokken in een andere kleur te verven. Er dienen zelf gaatjes in de muts gemaakt te worden om de plukken doorheen te halen. Op deze manier blijft het overige, onderliggende haar in de huidige kleur. Deze muts wordt veel gebruikt bij het zetten van highlights.
Je sluit de muts onder de kin. De muts past op ieder hoofd doordat je deze zelf kunt instellen. Wanneer je klaar bent met het zetten van het permanent gooi je de muts gewoon weg. Een pak bevat 50 stuks.
Bestel veilig en snel via Kapperskorting.com. Bestel tegen aantrekkelijke prijzen en heb je producten met onze snelle levering, snel in huis.

Producteigenschappen
0 beoordelingen
Geen reviews beschikbaar

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina