Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

De lage paardenstaart – classic

De lage paardenstaart zien we weer opvallend vaak voorbij komen. Deze hairstyle is al gespot bij celebs zoals Cate Blanchett en Olivia Palermo. Wanneer je weinig tijd hebt is dit een ideale look om er toch verzorgd uit te zien. Gebruik als elastiekje een doorzichtig exemplaar, een elastiek met metalen huls of draai er een […]  

18 augustus 2016

Tip voor Valentijnsdag: the Love Bun

Heb je ook al zin in Valentijnsdag? Pas je haar er op aan en maak een perfecte Love Bun in de vorm van een hart! Benodigdheden: 1 haardonut 5 schuifspeldjes 4 elastiekjes De love bun werkt ongeveer hetzelfde als de normale, ronde donut, alleen gaan er wat stapjes aan vooraf en is de finish net […] Het bericht Tip voor Valentijnsdag: the Love Bun verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Redken Diamond Oil haarproducten

De nieuwe Diamond Oil lijn met haarproducten van Redken is een feestje voor het haar! De lijn bestaat uit twee soorten olie voor het haar voor intense glans en versterking, een shampoo, conditioner en haarmasker. De olie is er voor fijn haar en voor stug en dik haar. Het geheim van de diamond oil is […] Het bericht Redken Diamond Oil haarproducten verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Trendalert: de Chambray Haarstrik

Soms vertaalt de mode zich letterlijk door in haaraccessoires. De chambray haarstrik is op dit moment het perfecte mode-item voor in je haar! Chambray is een lichtgewicht type denim waarvan blouses, doorknoopjurkjes en ook nonchalante broeken worden gemaakt. Heerlijk luchtig en toch de look van denim. We zien chambray op dit moment bij alle grote […] Het bericht Trendalert: de Chambray Haarstrik verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Gespot in VIVA: clip-in extensions van Balmain

Wil je even snel wat extra volume of verlenging van je haar? De clip-in extensions van Balmain zijn hier ideaal voor en geven je in een minuut tijd prachtig haar! Afgelopen week spotten we de clip-in extensions in tijdschrift VIVA. De laatste catwalktrends op het gebied van vlechten worden uitgelicht en wat helpt je beter […] Het bericht Gespot in VIVA: clip-in extensions van Balmain verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Scarlett Johansson’s undercut tijdens de Oscars 2015

Wow, wat een te gekke look toonde Scarlett Johansson tijdens de Oscars van 2015. Ze verscheen op de rode loper met een stoere undercut en lok. Het past goed bij haar persoonlijkheid: vrouwelijk en stoer tegelijk! Dankzij haar zachte make-up ligt de focus echt op het haar, dat mooi geverfd is in een blonde poedertint. […]  

18 augustus 2016

Nieuwe Schwarzkopf BC Oil Miracle producten met 55% korting!

Je leest het goed! 55% korting op de nieuwe nieuwe Schwarzkopf BC Oil Miracle producten bij Haibu. Dat is nou een leuke prijs om deze professionele producten eens te proberen! De holistische verzorgingslijnen van BC Oil Miracle combineren gerichte oplossingen met een verwennende salonervaring voor alle haartypes die nood hebben aan glans. Specifieke olies bieden […] Het bericht Nieuwe Schwarzkopf BC Oil Miracle producten met 55% korting! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Tijd om easy fit te worden met FTPT25

‘Sportscholen zijn zo duur!’ ‘Het is me nu te koud buiten…’ ‘Ik heb geen tijd om te sporten!’ Heb jij die smoesjes zelf al eens gebruikt om niet te hoeven sporten? Vanaf nu niet langer, want er is een trainingsprogramma waardoor je geen excuus meer hebt om niet fit te zijn! FTPT25 is opgericht door […] Het bericht Tijd om easy fit te worden met FTPT25 verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Dit kapsel maak je in 1 minuut!

Wil jij graag ook een every day chic look, die je in no-time kan creëren? Het ziet er bijzonder ingewikkeld uit, maar kost je in werkelijkheid slechts 1 minuut tijd! Ideaal voor gehaaste ochtenden of wanneer je er leuk uit wilt zien, zonder er veel tijd aan te besteden. Bekijk het filmpje voor een how-to. Er valt […] Het bericht Dit kapsel maak je in 1 minuut! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

CHI Red Hotshot: Match je lipstick met je stijltang (en clutch)

‘Oeee’ is een veelgehoorde reactie bij het zien van de nieuwe limited edition CHI Red Hotshot stijltang. Want wat is het een plaatje om naar te kijken! Vurig rood en natuurlijk met de bekende keramische platen waar je U tegen zegt. Stift je lippen in matching rood en jullie zijn een setje voor het leven! […]  

18 augustus 2016

Stop met het maken van deze föhnfouten en krijg gorgeous hair!

  Goed of fout? Je begint met föhnen vanaf de achterkant Fout! Verdeel je haar juist in secties en maak ze niet te groot. Bijvoorbeeld een sectie van oor tot oor en verdeel deze nogmaals in 2 secties. Het haar wat achter loshangt is de derde sectie. Föhn je haar sectie voor sectie en zorg […] Het bericht Stop met het maken van deze föhnfouten en krijg gorgeous hair! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Hoe voorkom je vette oogleden?

Je kent het wel; halverwege de dag is je oogschaduw in je crease gekropen en ziet je ooglid er vet en smoezelig uit. Elk mens produceert talg op de oogleden gedurende de dag, maar sommige vrouwen meer dan andere. Dit kun je doen om vettige oogleden en het uitlopen van je oogmake-up te voorkomen. Begin […] Het bericht Hoe voorkom je vette oogleden? verscheen eerst op Kapko Magazine.