Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

3 december 2023

PRO Topic: Cher's liefde voor het kappersvak

Het kappersvak is super creatief, mega sociaal en geen dag hetzelfde. Als kapper zet je trends en geef je mensen zelfvertrouwen met een nieuwe look. Daarom bundelt de kappersbranche haar krachten in een unieke samenwerking met de 'Ik ben kapper'-campagne. Met deze campagne laten we zien hoe mooi ons werk is en hopen we nog meer enthousiastelingen voor dit geweldige beroep te winnen.

2 december 2023

PRO Topic: De Kapperij - salon voor jong en oud

Stap binnen bij De Kapperij en je voelt meteen de warme en vriendelijke sfeer die hier heerst. Renate van der Meer is al vanaf hara veertiende betrokken bij De Kapperij en sinds 2010 de trotse eigenaresse van deze kapsalon.

1 december 2023

PRO Tutorial: krullenstyling met Elleure

Haal het beste uit natuurlijke krullen, zodat het haar er geweldig uit gaat zien. Krullen zijn er om gezien te worden! Wil je fantastische krullen creëren? Dat kan met de producten van Elleure!

1 december 2023

PRO Tutorial: In slechts 90 seconden stralend haar met Wella Ultimate Repair

Wella heeft een oplossing voor beschadigd haar: Wella Ultimate Repair. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt gebruiken, zodat het haar ultiem wordt hersteld!

30 november 2023

Wenkbrauwen epileren: zo houd je je wenkbrauwen in model

Iedereen wil de wenkbrauwen zo mooi mogelijk en on fleek hebben. Het epileren van de wenkbrauwen is één van de manieren om jouw wenkbrauwen in model te houden. Weet jij niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Wij helpen je!

30 november 2023

Nieuw! Haibu Giftcards: het perfecte cadeau voor elke haar- en beautyliefhebber

Vanaf nu hoef je nooit meer na te denken over wat je iemand cadeau kunt geven. Wij hebben namelijk het ideale cadeau voor alle gelegenheden (én budgetten): de Haibu Giftcard – de oplossing voor iedereen die het perfecte cadeau zoekt.

30 november 2023

Jeukende hoofdhuid, roos en andere hoofdhuidproblemen - ontdek de oplossingen!

Jeukende hoofdhuid, roos, en andere vervelende hoofdhuidproblemen kunnen je dag flink verpesten. Maar geen zorgen! In deze blog gaan we dieper in op de oorzaken van deze irritaties en delen we praktische tips om ze te verlichten en je hoofdhuid gezond te houden.

29 november 2023

ZERO - de nieuwe standaard in de wereld van haarkleuring

Als professional wil je graag je steentje bijdragen aan een betere wereld. Steeds meer kappers gaan daarom op zoek naar duurzame alternatieven voor haarverf. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, kun je kiezen voor zero haarkleuringen. Deze kleuringen zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor het haar!

27 november 2023

Profiteer alleen vandaag nog van hoge kortingen!

Vandaag, 27 november, is de laatste dag dat jij kunt profiteren van de hoge kortingen tijdens onze Black Friday Party. Twijfel niet en sla nog snel jouw favoriete producten in!

26 november 2023

Dit is hét moment om je make-up voordelig in te slaan!

Natuurlijke schoonheid is al prachtig op zich, maar make-up kan dat zelfvertrouwen nog een extra boost geven. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?! Als je je make-upcollectie wilt uitbreiden of dat ene product wilt scoren dat je altijd al hebt gewild, maar dat normaal gesproken te duur is, dan is dit hét moment. Waarom? Omdat het Black Friday is!

25 november 2023

Cadeau-inspiratie nodig? Deze giftsets moet je hebben!

De feestdagen staan voor de deur, en dat betekent gezelligheid, samenzijn en cadeautjes! Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor iemand anders of gewoon jezelf wilt trakteren, met deze cadeautips zit je sowieso goed! 

24 november 2023

Last van haaruitval? We've got you!

Haaruitval, bijna iedereen kent het wel. Of je hier nou regelmatig last van hebt of soms, voor niemand is het leuk. In deze blogs vertellen wij wat de oorzaken van haaruitval kunnen zijn en geven we tips!