Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

Zo draag je de half-hawk met lang haar

De grunge look uit de nineties en eighties is helemaal terug en de half-hawk is een hairdo die nu heel populair is! Hierbij scheer je de ene helft van het hoofd kort en de andere kant blijft lang. Goed advies inwinnen voordat je begint aan deze hairstyle is van groot belang. Een bezoekje aan de kapper is […] Het bericht Zo draag je de half-hawk met lang haar verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Winnaar Neco Borsalino 125 CC Scooter

Heb jij je ingeschreven voor onze nieuwsbrief naar aanleiding van onze actie ‘Win een scooter’? Dan ben jij wellicht de winnaar van de Neco Borsalino 125 CC Scooter of 1 van de andere leuke prijzen! Wij hebben de prijswinnaar van de scooter inmiddels via de mail bekend gemaakt en zullen de andere prijswinnaars ook in […] Het bericht Winnaar Neco Borsalino 125 CC Scooter verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Partylook how-to: de zijstaart

De sophisticated zijstaart is een perfecte look voor een avondje uit. Je legt hiermee de focus op je gezicht en make-up, zodat je extra glam voor de dag komt met bijvoorbeeld een felle lipstick. Zo doe je ‘m: Maak een lage zijscheiding en borstel het haar naar een kant Gebruik een beetje glansspray of gel […] Het bericht Partylook how-to: de zijstaart verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Hoe style je een pony die eigenlijk te lang is?

Een pony die te lang is, kan behoorlijk irritant zijn. Tussen de knipbeurten in, style je ‘m als volgt: Verdeel ‘m in 2 secties Een middenscheiding in de pony en de twee helften naar de zijkant kammen, is een leuke oplossing en geeft je een sexy seventies look. Geef er een beetje slag aan met […] Het bericht Hoe style je een pony die eigenlijk te lang is? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Huda Kattan: Queen of beautybloggers

Ken je het blog van Huda Kattan, hudabeauty.com? Huda is een dame uit Dubai met de looks van The Kardashians. Sinds 2010 blogt ze over beauty en ze is in korte tijd uitgegroeid tot een internationale celeb die wordt gezien als een belangrijke influential in de beauty industrie. Beautymerken staan in de rij om met […] Het bericht Huda Kattan: Queen of beautybloggers verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Tips voor vette haarwortels en droge haarpunten

Vette haarwortels en droge punten is een probleem dat we allemaal kennen. Vervuiling, stress, vermoeidheid of een verstoorde balans in je lichaam hebben invloed op hoeveel talg jouw hoofdhuid produceert. Wanneer je last hebt van droge haarpunten, maar vette haarwortels is het een kwestie van het kiezen van de juiste haarverzorging. Je kunt het haar […] Het bericht Tips voor vette haarwortels en droge haarpunten verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Hot: denim nails!

Who doesn’t love denim? Je favoriete jeans is een echte alleskunner die je week in week uit met veel plezier draagt. Wat denk je ervan om ook je nagels in denim stijl te steken? Deze look zien we momenteel veel op straat en de catwalk. Fifty shades of blue en leuke texturen op nagels die […] Het bericht Hot: denim nails! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Hij mag weer: de floral headband!

Yes, nu de lente er weer aankomt mogen we de bloemenprintjes uit de kast halen en uiteraard ook het favoriete haaraccessoire: de floral headband. We zien ‘m dit seizoen in allerlei soorten en maten. Wist je dat de gebloemde haarband een teken van welkom is in Tahiti? Geef je creativiteit de vrije loop en knutsel […] Het bericht Hij mag weer: de floral headband! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Waarom je mascara op je wenkbrauwen moet gebruiken

Vergeet potloodjes of wenkbrauwpoeder: voor een natuurlijke look gebruik je gewoon mascara op je wenkbrauwen! Met poeders of potloodjes teken je de wenkbrauw op de huid, waardoor het er al snel fake uitziet. Met een mascara in bruin (bij blond haar) of zwart (bij donker haar) geef je alleen de haartjes een kleur, waardoor het […] Het bericht Waarom je mascara op je wenkbrauwen moet gebruiken verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

18 ideeën voor een kleine tattoo

Klein en subtiel is wel zo mooi wanneer je een tattoo overweegt. We hebben een aantal leuke ideetjes op een rij gezet, dus laat je inspireren! Het bericht 18 ideeën voor een kleine tattoo verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Neäl & Wølf geeft je luxe for less

Het hippe haarmerk Neäl & Wølf maakt luxe producten die voorheen alleen voor de happy few met een dikke portemonnee waren weggelegd. De prijs is zacht, dus nu kan iedereen genieten van echte glamour haarproducten. Bovendien is niet alleen de prijs zacht, maar ook de formule, want Neäl & Wølf ontwikkelt de haarproducten met alleen de […]  

18 augustus 2016

Hoe krijg je een nieuwe look met weinig moeite?

Een nieuwe look betekent echt niet dat je gelijk de schaar in je lange lokken of de extensions in je korte coupe moet zetten. Met weinig moeite en een subtiele wijziging krijg je al een compleet andere hairdo. Zo doe je dat: Speel met de scheiding Draag je scheiding eens in het midden, wanneer je […] Het bericht Hoe krijg je een nieuwe look met weinig moeite? verscheen eerst op Kapko Magazine.