Selecteer een verlanglijst
Naar overzicht

Winter Favorites: Gold Edition

Winter Favorites: Gold Edition
Janique Westerbeek, 29/11/2019 In Beauty , Lifestyle , Haar

Fijne producten om ervoor te zorgen dat jij gegarandeerd stralend de winter doorkomt, daar hebben we er nooit genoeg van, toch? Met deze Winter favorites gaat dat zeker lukken.

Deze keer een speciale, gouden editie, want vergeet het niet: You are gold, baby!

Cut it with gold

Jaguar Designschaar Loving Metallic Gold Leaf 5,5 inch

Een lust voor het oog, deze schaar. De Gold Leaf Jaguar knipschaar uit de Loving Metallic Jaguar collectie heeft een elegant speels ontwerp met sierlijke snijbladen en een schitterende goudgele kleur.

Easy does it

Sibel Trolley koffer goud

Draai geruisloos rond de klant dankzij de haarbestendige wieltjes en plaats je materiaal op de buitengewoon handige werktafel tijdens het knippen of kleuren: deze trolley is een trolley, koffer en kappersfiets in één!

Lokken op hun best

Gold of Morocco Argan Oil Repair Treatment 150ml

De Gold of Morocco Argan Oil Repair Treatment is een haarmasker dat het voor elkaar krijg in slechts enkele minuten beschadigd haar te repareren.

Spice it up!

L'Oréal Colorfulhair Flash Gold Digger 60ml

De L'Oréal Colorfulhair Flash is een tijdelijke haarkleuring die zorgt voor een totaal andere look in nog geen 30 minuten. Zichtbaar op alle haarsoorten en gemakklijk te verwijderen met shampoo, dus perfect voor een feestje.

Time to shine

Ogé Exclusive 5-in-1 Krultang goud

De Ogé Exclusive 5-in-1 krultang is een veelzijdige krultang die zorgt dat krullen langer blijven zitten en zijdezacht aanvoelen. Je kunt zelf instellen hoe warm je de krultant wilt zetten: van 180 graden tot 220 graden.

For golden girls (and boys)

IBP Mix & Mingle Nail Art mermaid effect gold 5gr

Keep on shining

Indola Blond Addict Gold Shimmer Spray 150ml

De Indola Blond Addict Gold Shimmer Spray laat goudblond haar stralen en voegt glans en zachtheid toe. Gebruik in combinatie met de Pinkrose Shampoo voor een pastel accent, of met de Blond Addict Shampoo als dagelijkse routine.

Brush like a pro

Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold Black

Met de Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold Black wordt het haar borstelen gemakkelijk én pijnloos! De Tangle Teezer is geschikt voor elk haartype, van stijl tot krul, en is zeer geschikt voor on the road.

Wat wordt jouw winter favoriet? Laat het ons weten in comments hieronder!

Reacties

Wees de eerste om een reactie te plaatsen

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Heb je nog geen account? Registreren is snel en eenvoudig.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina