Wella Trendvision winnaar Felicia Kappen nieuwe Elleure Educator

Wella Trendvision winnaar Felicia Kappen nieuwe Elleure Educator

Wella Trendvision winnaar Felicia Kappen nieuwe Elleure Educator

Ken jij Elleure al? Haibu is exclusief distributeur van dit nieuwe, professionele haarkleuringsmerk. Elleure heeft nu bekend gemaakt dat ze gaan samenwerken met Wella Trendvision 2020 Gold Winner en colour specialist Felicia Kappen!

In een tijd waarin kappers helaas gedwongen thuis zitten en hun vak niet kunnen uitoefenen, is het natuurlijk nog steeds belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom heeft Haibu speciaal voor haar PRO klanten de PRO e-learning! Hier vind je tutorials, blogs en andere handige tips, speciaal voor professionals in de hair & beautysector. Het enige wat je hoeft te doen om toegang te krijgen, is inloggen op je PRO account op Haibu!

Passie en ervaring komen samen

Felicia Kappen is een vakkundige freelance hairstylist/colourist en is daarnaast ook ervaren in het verzorgen van educatie. Felicia gaat het komende jaar trainingen verzorgen voor Elleure. Dit varieert van trainingen over de basis, tot gespecialiseerde trainingen in bepaalde kleurtechnieken. Deze trainingen boek je natuurlijk via Haibu!

De op dat moment geldende coronaregels zullen natuurlijk altijd in acht worden genomen, zodat je altijd veilig kunt trainen bij ons!

Elleure biedt al een aantal online tutorials aan, maar vanwege de huidige situatie zullen er met Felicia nog meer online tutorials toegevoegd worden. Zo kun jij jezelf ook in de lockdown blijven ontwikkelen!

Benieuwd naar Elleure?

Ben jij benieuwd naar Elleure en zou je hun producten wel eens uit willen proberen? Je kunt nu als professional gratis en vrijblijvend een Elleure testpakket aanvragen! Aanvragen kan nu ook via Haibu.

Dus grijp je kans en maak kennis met Elleure!

Deel deze blog