Veel gestelde vragen: belangrijke informatie over het coronavirus en Haibu

Waarom worden levertijden en de beschikbaarheid van producten aangepast?

Onze leveranciers hebben zich niet voorbereid op de onverwachte drukte. Hierdoor kan het langer duren voordat een artikel weer aan ons geleverd wordt. Daarom wordt de levertijd of beschikbaarheid van een product aangepast.

Hoe verloopt de bezorging tijdens het coronavirus?

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en onze bezorgpartners PostNL en Trunkrs nemen hygiëne maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. De bezorgers vermijden fysiek contact, houden 1,5 meter afstand en zetten de bestelling bij je voordeur op de grond.

Wordt er bezorgd als je in quarantaine zit?

Ja, de bestelling wordt gewoon bezorgd. De bezorgers hanteren verschillenden hygiëne maatregelen. Ze vermijden fysiek contact, houden 1,5 meter afstand en zetten de bestelling op de grond.

Blijven wij aan huis leveren, ook in geval van een lockdown?

Voorlopig leveren onze bezorgers gewoon aan huis. Tijdens een lock down gelden er regels die voor iedereen nog onbekend zijn, waardoor wij dit moeilijk kunnen inschatten. We houden je hiervan op de hoogte via deze pagina.

Waarom duurt een antwoord van onze klantenservice langer dan gebruikelijk?

Door de onverwachte drukte komen er veel vragen over de levering of over klanten die tijdelijk niet naar de kapper kunnen en zoeken naar oplossingen. Wij doen er alles aan om deze vragen zo goed/snel mogelijk te beantwoorden.

Kunnen onze bezorgers nog pakketten bezorgen?

Voorlopig werken wij en onze bezorgers nog hard door om jouw bestelling op tijd te bezorgen. Over mogelijk andere scenario’s kunnen wij nog geen verdere informatie geven. We houden je hiervan op de hoogte via deze pagina.

Waar vind ik artikelen die jou kunnen ondersteunen tijdens deze periode?

Wij hebben een pagina gemaakt waar een selectie is gemaakt van producten waarvan wij denken dat je die op dit moment kan gebruiken. Onder het kopje haarproducten vind je het kopje @home, hier zijn alle producten om jou te ondersteunen tijdens deze periode te vinden.

Waarom duurt de levering van handschoenen langer dan gebruikelijk?

De leverancier van handschoenen moet een groot deel van zijn productie afstaan aan ziekenhuizen en verplegingstehuizen, zij hebben deze producten nu het hardst nodig. Hierdoor kan de levering van handschoenen aan ons langer duren. Wij hopen op jullie begrip.

Kan mijn verzending vertraging oplopen?

Ja, de verzending kan tijdens deze periode vertraging oplopen. Samen met onze partners doen we er alles aan om dit te voorkomen. Door de onverwachte drukte en het corona virus kan het zijn dat onze vervoerder PostNL niet alle pakketten bij ons magazijn kan afhalen. Wel mogen wij er vanuit gaan dat alle pakketten die niet tijdig geleverd kunnen worden de eerst volgende lever dag geleverd zullen worden.

Hebben wij nog voldoende voorraad?

Tot nu toe hebben wij nog voldoende voorraad (denk aan haarverzorging, haarverf, stylingsproducten), van andere producten is beperkte voorraad door de vele vragen (denk aan tondeuses, handschoenen, wegwerpkapmantels, desinfecterende gel).

Wat doen wij voor de bescherming van onze medewerkers?

De gezondheid van onze medewerkers is het belangrijkst. We houden ons daarom allemaal aan de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de regering. Ons distributiecentrum en de bezorgers houden zich aan extra hygiëne maatregelen om de kans op een besmetting te voorkomen. Uiteraard raden wij onze medewerkers aan hun handen regelmatig te wassen en jou als klant om na ontvangst van het pakket je handen te wassen.

Deel deze blog